Nu drar jag

Nu drar jag och renoverar mitt nya liv, tänk att man kan göra nå så lite som att renovera ett helt nytt ställe. Turbo i arslet 4 rum ska vara klara till söndag när inflytningen sker.. Gasa, Gasa..

Ett nytt kapitell i mitt liv

Imorgon är dagen äntligen kommen, två månader har förtusan svept förbi och allt som kändes så himla långt borta i Januari är nu här. Imorgon får vi nycklarna till vårat nya hem och jag börjar renovera på en gång då, att flytta är alltid kul på något sätt, att packa upp och göra allt iordning som man själv vill och nu får jag dessutom göra det med någon jag älskar villkårslöst. Från och med imorgon trotts att vi inte kan flytta in på en gång pga renoveringen så skulle man ändå kunna säga att vi blir sambos från och med imorgon, det är aningen fränt tycker jag, första och sista gången jag blir sambo med någon hoppas jag <3


Djurgården

Igår fick jag reda på att min pojkvän hejar på djurgården när jag hittade flaggor och loggor med dom undan stoppade i ett skåp, det här funkar ju bara inte. Blä för djurgården.

Internet avgift?

Internet måste ses som en självklar del av SVT:s kärnverksamhet. När fler tittar på tv-program via datorn eller mobilen behöver också tv-avgiften delvis förändras. Det menar SVT:s vd Eva Hamilton, och föreslår i en debattartikel i Dagens Nyheter att regeringen ska låta utreda om även internetanvändare ska betala en tv-avgift.

Det här läste jag idag i aftonbladet.se hur sjukt är inte det? Jag tänker då inte betala för internet, det gör jag redan genom att ha ett abonnemang för att kunna surfa och dessutom kostar ändå allt annat tillräckligt mycket. Skaffa en betal app på SVT:s sida för jag kollar ändå aldrig där och då tänker jag inte betala för det heller. Eva Hamilton från och med idag kan du stoppa upp något i arslet och bereda dig på att bli ogillad i all framtid.


Jordgubbar & Hotell

Igår åt vi färska jordgubbar, grädde och socker till kvällsmål, lite små lyx i början på veckan sådär. Och med tanke på jordgubbar och lite lyx bokade jag och älskling hotell i stockholm igår till våran halvårs dag, gud vad jag längtar.


På landet

Sitter ute på landet hos familjen, väntar på mat i lantligstil, strips och korv, enkelt och gott. Ska bli gott med lite mat i magen, värma sig lite, man kanske skulle ta och svepa några koppar varm oboy också för det är så sjukt kallt här men bara att vänja sig inför min och Daniels flytt om en vecka, gud vad jag längtar. Trevlig lördag på er allesammans!

5 månader

Fem helt otroligt underbara månader har passerat och istället för att tröttna på något gott som man brukar göra blir jag bara mer och mer lycklig och förälskad i dig Daniel Palonto. Du har vänt mitt liv upp och ner och bara till det bättre. Du är den enda killen jag vill spendera mitt liv med och så hoppas eller vet jag iaf att det kommer att bli. Om du någon gång tvivlar kommer jag alltid finnas där och få dig på rätt spår igen. Du och jag älskling, Förevigt <3 Älskar dig


Kakbak och matbröd

Nu har jag precis slagit mig tillrätta i soffan för att uppdatera min blogg efter träning samt kak och brödbak med Elin. Idag är vi nog snäppet bättre än resten av den mänskliga befolkningen som bara suttit framför dumburk 1 eller 2, för vi har nämligen gjort 3 degar med matbröd och snoddas.
3 timmar senare är jag nu helt slutkörd och elin hem skjutsad till sig, en själv hinner endast pusta ut i ca 10minuter för att sedan bege sig in i duschen och tvätta ur all deg ur håret bland annat och sedan ska jag hämta min underbara pojke från jobbet.
Nu säger jag Godnatt och på återseende imorgon.


Örebro

Igår var jag i örebro mer en halva dagen, shoppade med mamma och åt middag och efter det åkte vi och kollade på Daniels borta match mot ÖSK. Dom förlora med 9-2 men domarna var inte precis så bra och ute spelarna var som bambisar på hal is i början om jag ska använda ett finare uttryck. Daniel gjorde riktigt många och snygga räddningar så att det inte vart mer än 9 insläpp är trotts allt bra, borde varit minus 2-3 mål men som sagt domar jävlar.



Tröjs- Row
Klocka - Pojkvännens <3
Smycken - Thomas sabo
Jeans - H&M


Högskoleprovet

Check, nu bokade jag in högskoleprovet i sista sekund, sista anmälningsdagen var idag, läskigt värre, för det är verkligen assvårt. Men ja nu är det bara tuta och köra eller ge upp?...

Crossfit

Idag körde jag och Elin igenom ett Crossfit pass på 30min plus kondition. Crossfit är en svettigare varjation utav vanlig styrketräning, här tränar du, kondition, styrka och balans på samma gång och på ett välidgt intensivt sätt.
Riktigt roligt att testa på. Här kommer ett smakprov på vad crossfit är och vad du kan kombiner med.
http://www.youtube.com/watch?v=lDZtGhlVxvM


För dig...

För dig gör jag vad som helst, jag skulle vandra på spikar, på eld och under vatten, sväva ner från himlen eller äta myror. För du är det bästa jag har. Jag älskar dig Daniel Mattias Palonto och jag är den lyckligaste tjejen i världen tillsammans med dig. Ditt leende är mitt leende <3

 


Gårdagen

Igår gick jag och älskling en kvälls promenad tillsammans, väldigt mysigt och framför allt skönt att komma ut från den varma lägenheten och bara vandra tillsammans hand i hand. Efter det vart det film mys och Daniel vart tvingad att kolla på Happy feet, stackarn hahaha. Tack för att du kollade med mig underbar <3

 


Helgens bravader

Helgens bravader bjöd på många skratt. Älskling hade fest här hemma i hans lägenhet och trotts att vi bara var en liten skara var alla på toppen humör. Det vart utgång på GM, lite folk, men samma där ett sju jäkla drag ändå, små skaror kanske är min grej? Klackarna var iaf i taket.

    


Laddar

Sitter i min ensamhet med en stor fet godisskål och grym musik för att ladda lite smått inför morgon kvällen när det blir utgång med några riktigt sköna typer. Lyssnar bland annat på Rihanna - S&M, B.o.B - Magic. Awesome.

Som min..

Som min underbara pojkvän skulle säga så är det snart dags för Fredagsmys, bara 1 dag kvar. Den gråa snöiga onsdagen kvar. Men jag tror faktiskt på att den här dagen kommer svepa iväg med lite hjälp av min vän Linnea.
Får se vart dagen leder oss och i vilket dike vi ska fortsätta att skratta av oss i. Denna gråa dag kommer bli tipp topp känner jag på mig.

Köttbullar

Muuummmms, nu luktar det hemma lagade köttbullar i hela lägenheten, mumsfillibbabba alltså och jag är baske mig bra.


Träning

Frisk och allärt treva jag iväg till gymmet för några liter svett och skratt med Elin.
Vart en och en halvtimmes pass idag, en riktig genom körare, det behövdes verkligen. Skönt!


Varm smörgåstårta

Mums nu ska jag och min kära mor göra varm smörgåstårta, kanske inte låter så gott men det är sjukt gott, tror det är minst 2 år sedan jag åt det senast, väldigt efterlängtat.

Ville bara säga

Ville bara säga att förutom att jag älskar min underbara pojkvän älskar jag hela min enormt galna familj, extremt mycket. Dom gör varje morgon värd att vakna <3


Gardiner

Alltså gardiner kan ligga på toppen på prislistorna i tyger alltså, 600kr för 1st gardinlängd och jag behöver 4st? Ja det blir som sagt inte så himla billigt och ja jag vet att det finns billigare gardiner än så men ska man ha snygga kostar det, panel längder är så 69.

Bbbbboooring

Shit kan man vara såhär rastlös? Jag orkar inte röra på mitt lilla feta arsel trotts att jag skulle kunna klättra på väggarna rakt upp och ner NU!
Dag ut och dag in, lite ändring eller något spännande som att någon erbjöd mig en gratis provåkning i en helikopter eller varför inte den med att någon kom och knackade på här med en miljon till mig? Det vore väll något?


Fix

Dags att fixa till sig lite från topp till tå igen. Idag är framför allt knoppen i fokus. Klippte mig i måndags så idag ska vi färga håret i en färg som heter espresso, inte så stor skillnad från mitt bruna hår nu men det kanske skiljer på något hårstrå iaf.


Ahlgrens bilar

Tänkte bara tala om att jag är sjukt sugen på Ahlgrens bilar. Ge mig!!!

Visste du att..

Visste du att du har två gammelmorfar, två gammelmormor, två gammelfarfar, två gammelfarmor? Hur sjukt är inte det egentligen?

Barnsligt?

Vissa må säga att jag är barnslig som kollar på tecknat men det kan jag baske mig bjuda på. Tecknat is the shit everytime everywere. Brorsan har precis åkt hem efter att vi kollat klart på train with a Dragon, herregud vilken awesome film. Den hade allt, tårar, skratt och kärlek och dessutom kan ju faktiskt drakten varit det gulligaste jag sett, han tar nog första platsen, du får utsäkta mig Älskling men han var bara för söt.
Så för er som är lika barnsliga som jag själv, rekomenderar jag filmen starkt, ända från tårna till knoppen.


Bruuur

Snart kommer min kära bror över och håller min sällskap i någon timme, var väääldigt längesen vi umgick på tu man hand så det är behövligt. Lite film och plugg med brorsan slutar alltid med ett och ett annat gott skratt.

Bara ett litet tag

Nu är det bara ett litet tag kvar tills jag och Daniel har 6 månader, kan ni fatta ett halvår har bara svept förbi. Jag är i full shå med att boka hem hans present som han troligtvis kommer få hjärtklappning av, nej då så elak är jag inte men hjärtat kommer skena lite åtminstonde. Vad tror ni det kan vara?
-Klick klick, din levernas skickas till dig inom 2-3 arbetsdagar.