Jobb

Puh fint väder och jag jobbar kväll/natt lördag och söndag, någon som jublar med mig? ca 2 timmar kvar innan man ska ta och bege sig mot tåget måste köpa nå ätbart att få i magen innan avgång och jobb. Ska dock bli intressant att se hur mycket det är på jobbet en lördag kväll. Jobbar med Märta och Maria, det är iaf det positiva i det hela, blir en hel del tjejsnack. Daniel kommer och hämtar mig halv 1 i natt, det känns skönt att iaf bli hämtad och slippa känna att man nästan kommer somna framför ratten. Nu ska jag bara hålla tummarna att tåget och bussen går ihop bra idag. Tjingeling och trevlig strålande lördag på er alla.

Shoppade

När jag var med Daniel i sthlm shoppade vi båda en hel del faktiskt. Jag hade sparat pengar till resan så jag kunde köpa det jag ville och behövde. Jag vart verkligen nöjd med alla mina köp, har inte varit så lyrisk på evigheter men den här gången kom verkligen mitt innre shopping nöje tillbaka. Jag köpte kläder från topshop, mango, sisters och såvidare. Så nu kan man säga att man i stort sätt har en helt ny garderob. Köpte mest vår kläder så ni kan ju ta och förvänta er ett par outfit bilder någon dag framöver när solen skiner. Pöss påer.

Nu så

Nu var det rent i råttboet igen. Har städat, tvättat och dessutom fått kläder sålda för 270kr inte så illa när det är begagnat som man inte ens använder och som man inte ens har annonserat för. Plus i kassan är aldrig fel.

Stockholms resan

Nu hinner jag med en uppdatering, stressig uppdatering men det får duga. Våra två dagar i sthlm gav många skratt och mycket mys. Det kommer bjudas på många pöss pöss bilder men det får ni stå ut med. Lite kort om dom två dagarna. Fredag 18 mars anlände vi till sthlm runt 12:30 vandrade på stan och shoppade faktiskt en hel del. Vi kom till hotellet för att checka in och allt strulade därifrån, jag i mitt egna nötskal hade råkat boka fel hotell tur att min prins ordnade upp det med nöd och näppe. Vi åt mat på hotellet och sedan vart det spa och mys på hotellrummet. Jag fick ett presentkort till färna spa, med massage, frukost och relax och sen en berlock med ett hjärta på att sätta på mitt armband. Lördagen vart det enbart shopping, fika och mat. Undebara dagar som uppskattades långt innefrån hjärtat. Här kommer bilderna.

         


Vad hände?

Vad hände gud? Snö?. Ja den här dagen vaknade man utan solsken till snöfall, whata skogen liksom. jag som önskat mig fint väder just till denna dag i en hel jävla vecka. Jaja man kan inte få vad man vill men jag gillar att få det. Skit samma det finns ändå inget som kan förstöra den här dagen. Idag har jag varit tillsammans med daniel ett halvår, varje månad den 18 får jag återblickar. Jag älskar dig. Nu drar vi till sthlm. Bye bye. 


Fint väder

Fint väder idag också. Är det bara jag som har vår känslor i hela kroppen?
Dagen kommer spenderas på jobbet mellan 12-19:30 inte för att min kropp vill dit men det är bara ta sig i kragen bita i den sura citronen och dra på smilet, hallå liksom, inte klaga när man har jobb?
Imorgon drar jag och älsk till stockholm en efter längtad resa. Så vi hörs väll förhoppningsvis igen på söndag med massa bilder och uppdateringar.

2 dagar kvar

2 dagar kvar med slit sen ligger jag i en pool och ser ut över stockholm med mitt hjärta. Svep tiden svep, bara spola på nu då..

Jobbar och sliter

jobbar och sliter och hinner knappast uppdatera här med mitt mega mysko schema, var som linnea sa, känns som du jobbar jämnt nu och aldrig är hemma. Vilken vän va? som märker det?

Du är allt.

Du är allt..

Och sååå himla himla mycket mer. Du får mig alltid att le och ibland är det fan inte lätt, godzilla brukar ju som du vet vara framme.

Vad du än säger är det iaf alltid du och jag, nu och förevigt <3


Daniel - Lasange

Daniel är konstig, han har ketschup på lasange. Hallå liksom vad är jag tillsammans med för man?


2 skålar

2 skålar eller snarare 2 dagar och 5 skålar Cherrios med filmjölk senare, sitter jag uppe i soffan och uppdaterar här. Ska snart ta på mig målar byxorna och sätta igång och måla klart sista varvet på listerna och sedan ska jag måla klart sista biten av trappan i hallen jag lämnade kvar igår. Råttboet börjar nu ta form.

Trött

Jag är helt slut oh trött i kroppen och knoppen. Har jobbat två dagar till stägning, alltså är man hemma till 02:00 på natten med andra ord. Är inte van med detta. I vilket som är det bara att stå ut och uthärda lite matthet då jag känner att ett gym pass skulle behövas idag när man ändå är ledig i tre dagar. Har inte tränat på ca 2 veckor eftersom det varit så mycket med renoveringen, ja och den ska vi fortsätta med idag. Heja heja friskt humör.



Bastubad

Igår bastade jag med linnea och man kan ju verkligen konstatera att det blir som ett bad, sju jävla bra bastu där man rasar i vatten på 40minuter. Hej å hå..

Tillbaka

Nu är jag tillbaka, vackrare, bättre och hyper. Okej allt var inte så sant är inte vackrare eller bättre men jag är mer hyper och sliten än vanligt. Börjar med att be om ursäkt till er som följer min blogg för att den legat nera ca en vecka, tack för att ni hållt koll ändå. Jag har haft fullt upp och idag är första dagen med internet på nya stället, awesome eller hur? Jag här även lyckats skaffa mig ett jobb som Förman/chefs assistent på max. Känns underbart och jag har redan hunnit arbeta 2 dagar. Flytten har gått sisådär och jag kallar hemmet för råttboet pga problemen som uppstått på vägen, men nu börjar råttboet äntligen ta form och bli något lite mer snarlikt ett slott, bild bevis på förändringen kommer sen. Men råttboet kommer det alltid vara i mina ögon.