Morr



Jag känner mig som ett litet barn som helst av allt bara vill dra upp det fula mittersta fingret och be personen stoppa upp nå i rööva. Jag är så arg så jag nästan börjar grina, för nu orkar jag fan snart inge mer, vart kommer all skit ifrån?
 Djävulen måste serriöst, antagligen älska mig eftersom han sätter mig på test hela tiden eller så hatar gud mig så mycket så att han har stämplat mig med nån jäkla otur/tubbel stämpel, vad vet jag, irreterande är det iaf.


Ner till gymmet

Jo men vi vandrar väll ner till gymmet och får lite träning såhär kl 10 på morgonen, man är pigggast då och har mest ork, så bara tuta och köra.
Resten av dagen kommer spenderas med trötta armar, trevligt sällskap, plugg och idol på tv, bra planering tycker jag.


Godmorgon mina trogna..

...Läsare, ni borde få en utmärkelse för att ni orkar läsa mitt ständiga trams var eviga dag. Vet forstås inte om det är var eviga dag eller om ni är samma som läser men ett visst antal läsare läser iaf min blogg varje dag. Så nyfiken på vilka ni är, ni får som sagt gärna lämna en rad så kanske jag får chansen att läsa eran blogg om ni har någon. Idag är nedräkningen inne på 2 dagar kvar och jag sov som skit i natt också, hejåhå jag kommer väll vara som en zombi när vi anländer ner till landet där det forhoppningsvis är fint väder i, Blir en sån där sak dom gör på sällskapsresan, jag sover och elin får vända på mig varannan halvtimme, timme, låter utmärkt. Nu ska jag dra på mig ut & gå skorna och bege mig bort för att färdigställa ett jobb till att börja med sen får vi se. 

Någon som alltid får mig att le..

Någon som alltid får mig att le är min soulmate Elin. Och idag lyckades hon igen utan att ens vara i samma rum som mig. Jag var nyss in och snokade på hennes blogg (som vanligt) och där läser jag den absolut bästa meningen ever

- jag bara älskar att spendera pengar, det hör till rollen som kvinna.

Mohaha fyfaaan vad jag ska spendera pengar i Turkiet, nedräkning 3 dagar kvar.

Träning och godis

Träning och godis, bra kombo va? Naa inte riktigt men jag har blivit en jävla gottegris nu förtiden alltså, okej att jag vill och behöver gå upp i vikt men när jag äter minst 3 dagar onyttiga kolhydrater, godis fikabröd och allt annat börjar jag granska mig själv trotts att jag tränar mycket, jag vet liksom att det onyttiga trotts att jag tränar inte är bra för kroppen, men nu tänker jag leva viva la vida 1½ vecka till, den här och näst kommande vecka får bli mina paradis veckor sedan ska jag ta tag i min hälsa lite nogrannare igen, vem vet, jag kanske lyckas gå upp mina kilo med allt onyttigt och sedan är det bara försöka hålla sig på en jämn nivå utan en massa massa onyttigt var eviga dag, då blir det allternativet under, mumma.


En klassiker

En klassiker för mig är låten Nothing else matters med Metallica, så underbart bra, blir att nöta den ett tag fram över, dom gammla godingarna gör mig på så otroligt lugnt och bra humör.

Färgning

Nu är det dags att färga utväxten på håret och eftersom jag vart nyklippt igår så passar det väll ypperligt att slutföra ett snyggt reslutat till Turkiet resan på lördag. Jajemen nu kör vi.

Ovisheten

HIG-24104

HV-17346

ÖU-71128

Ännu något hemlighets fullt jag har för mig. Mitt liv har blivit lite väl privat nu på slut trippen men ni får stå ut, allt kommer i sinom tid att avslöjas, om allt går som jag vill, annars får ni såklart fortsätta leva i ovisheten.


Nyaste inköpet

Denna underbara halsduk är nu i mina ägor, så underbart nöjd med detta köp

 


Vilka idioter

Sveriges jävla läkar system är ju helt totalt rubbat nu. Guuud blir så arg, nu ska man få skämmas ihjäl när man åker utomlands för att dom inte tycker att det gör något att det tjuter om en när man ska gå igenom metall detektorn, IDIOTER!

Kopparberg

Hej och hå, blåsigt värre i kopparberg man kunde lika bra ha gått i ett tält eftersom det var storm ute, så härligt med höst i sverige när man verkligen måste utanför dörrarna på lägenheten. Håret blir som ett skatbo, fötterna dyngsura, kläderna kan man vrida ur för paraplyet viker sig nästan dubbelt pga all blåst och sen ska vi inte prata om händerna som ser ut att ha blivit piskade av en linjal i en hel timme så blåa blir dom, trotts det skulle man iaf gå hela 3 timmar på den härliga och årliga kopparbersmarknaden, hur dum får man egentligen vara? Varför ens bege sig ut en sån här dag, när man egentligen bara kan ligga inne med täcket över huvudet och tycka synd om sig själv? Aja sak samma, jag var iaf kopparbergsmarknaden och jag har precis börjat tinat upp efter sisådär fyra timmar hemma och det roliga var väll att jag vart lov att köpa ett par fårulls tofflor för att kunna värma mig i bilen påvägen hem, tror det är lite så dom tänker, marknadsfolket, vi sätter kopparbergsmarknad på samma helg som vanligt för det är alltid så jäkla snorkallt så folk måste köpa mer kläder, bra marknadsplan iaf, mindre bra för ens annans plånbok.


After dark med babsan?

Kan nog vara det bästa jag sätt på länge. Låg dubbelvikt i soffan. Fyfan vilket awesome program. Den där showen lär jag boka live biljetter till, måste bara se den. Underbart var det. Ljuva ljuva babsan.
Nej nu ska kvällen inledas med fredagsmys, hemma lagad pizza, godis och några cider. Känner på mig att den här helgen kommer bli hel skön. Trevlig fredag allesammans.

Ingen träning

GUD :O Jag har endast haft ett kick boxningspass den här veckan samt en promenad, helt slut den här veckan. Men jag behöver iof gå upp i vikt så om man missar något pass kanske man inte dör av? Lever för nuvarande på onyttiga gottigheter inte likt mig men något drastiskt behövs.


Gud så dum jag är

Ja jag är nog en rätt dum nöt, fast det visste ni ju redan. Nu ska jag göra allt för att fixa det här. Lita på mig, jag kan vara svår att förstå sig på ibland men där inne finns jag, lite dum, knasig och helt annorlunda, så föddes jag, bara att nöja sig med alla egenskaperna.

Höst/blogg

Jag läste nyss min underbara väns blogg, där hon hade skrivit att det kanske är på tiden att beställa hem lite höstkläder. Och lika som hon hade skrivit är jag som sagt en riktig fryslort nu såhär till vintern. Ja nu är det verkligen hösttider och det säger inte hej innan det är vinter också, fick förbövelen skrapa rutorna på bilen igår, suuucks. Iaf så kanske det är dags med lite nytt i garderoben, håll i er nu, det blir tomt i plåboken. Tack för att du kallade fram mitt shopping beroende ELIN!. Aja besök hennes blogg, hon är en helt underbar vän. http://elineek.blogg.se

Jag lever

Jajemen jag lever jag har inte försvunnit bort från våran jordglob som förtillfället består av höst. Nu börjar jag verkligen få en sjuk längtan tills vi drar iväg till turkiet, ska bli så himla skönt att få spendera en vecka med dom bästa i mitt liv. Dock går jag faktiskt emot skaran som avskyr hösten då jag faktiskt gillar den på något konstigt vis. Jag har inte ens fått höst humör = dåligt humör, inte lust med något. Jag kurar ner mig varje kväll med en stor pläd, raggsockar och te, det är så otroligt mysigt, ni borde prova, bara du, lovar det är bra alone time.

Bästa sättet

Idag vaknade jag nog på världens bästa sätt, Haft ett leende på läpparna hela dagen. Men det tråkigaste är väll att jag inte kan berätta mer nu. Det kommer förhoppningsvis längre fram. Nu vet ni iaf att jag varit som en solstråle hela dagen.

Moderat svin

Varning för ett starkt inlägg är du moderat ska du nog sluta läsa nu!!!!


Alltså varför skulle man ens bege sig till dom förbannade val lokalerna igår? Varför skulle man kolla på valvackan när man sappade mellan kanalerna? Sverige tycks ju ändå bara bestå av korkade idiotiska och själviska jäkla svin som tydligen tycker att Moderaterna gör ett bättre sverige. Kyss mig i arselt, om 4år finns det väll inga jobb för oss normala människor och inga läkarbesök heller, inget att utbilda sig vidare på för dom jobbar ju trotts allt bara på dom rikas fördel. Nej jag är så arg så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Fan er.

Nej men gud vilken chock va?

Ja men vad trodde du då? Folk är bra roliga ibland så roliga så jag måste skratta mitt hån skratt, HAHAHA. Lilla du, öppna ögonen man blir behandlad som  man behandlar andra. Älskar mina äkta vänner <3

Snart dags

Snart dags att bli vuxen på riktigt då, dags att bege sig till Val lokalen som jag får rösta i, dags att lägga en framtida röst, min kanske är avgörande, vem vet?


ååååh så underbart

Berbatovs mål går till historien ni som missade man united mot liverpool idag missa stor dåd. Jag är helt uppe i varv fortfarande. Det målet, alla målen åh jajaja. Man united in my heart, forever and ever <3

Skumbanan

Idag är jag glad för jag är en skumbanan, fick bara lust att skriva det, fast det är nog lite så också, glad glad glad, fast utan skumbanan. Nog om skumbananer.

Idag spelar mitt älskade hjärtelag Man united mot Liverpool och det ska jag dela med min soul mate Elin såklart, fotbolls fantaster javissst, det roliga med det hela är att vi hejar på varsitt lag, den här matchen blir mer än intressant. Pizza, fotboll och bästa sällskapet, helt awesome.

Min scones

Såhär lät det nyss fan jävla arsel äckel fan usch, ja precis så, ursäkta mitt dåliga ordföråd för det första och för det andra har jag planerat att äta varm scones och en kopp te till kvälls mål hela dagen och jo smör på plåten och en titt i skafferiet bevisar att jag får diska av plåt pipet och drämma igen skafferiet igen jo för mjöl hade man ju säkert kvar sen förra helgen. Kul, det blir flingor, så festligt en lördag.

Bara invänta

Då var det bara invänta min kommande träningsvärk. Idag har jag enorm träningsvärk i armarna kan inte ens böja ut dom rakt. Jag har kommit att bli expert på att få enorm träningsvärk tredje dagen efter träning så enorm så att jag inte kan väckla ut armarna eller röra mig i sängen när det gäller magen och när väll träningsvärken på tillexmpel armarna försvinner är det dags att köra armar på gymmet igen jag har liksom någon form av träningsvärk nästan hela tiden och ja så rullar mina veckor på hela tiden eller just nu bara i början när man precis kommit in i gymmandet igen.

Lugn lördag?

Nej jag trodde väll inte det. Jag och Elin släppte ut hästarna halv åtta imorse och efter det pussla vi ihop träns sadlar och såvidare sen vart det 80min på hästryggen. Nu sitter jag utslagen i soffan men jag ska snart skaffa lite livs vilja i kroppen igen och bege mig mot Gymmet visste att om jag satte mig ner i soffan skulle mina ögon börja gå i kors och trotts det sätter jag mig då såklart i soffan, bra jobbat. Nej raska steg idag blir det ben och rygg på gymmet eftersom jag körde armar och mage i torsdags och armarna är kaputt veck, ska bli kul att se om jag orkar hålla vikter i händerna när jag gör lite kick övningar, återkommer senare.

Puuh

Nalle puuh, eller puuh som i pust och suck vad jobbigt det är att plugga runt tio tiden en torsdag, ute i sista sekund såklart, läxa tills imorgon, Historia av alla ämnen, ja såklart.
Måste skriva en påminelse här till mig själv imorgon också och den lyder 
- Ring läkaren så dom kan skriva ut ett papper så jag kommer förbi tullen utan problem, lite jobbigt med en spik i benet ibland.

Nej nej byt ord

Jag är så trött på att bli kallad - Tränings nörd och Tränings freak. Jag tror vi ska byta ord till Tränings fantast, känner ni hur fint det rullar på tungan? Tränings fantast får det bli, jag vill inte höra nå annat, Tack för att ni accepterar det.

Åh gud

Som det lyder, Åh herregud hur ska detta gå? Jag fattar noll av min nya iphone nu har jag suttit här rakt upp och ner i en halvtimme fast jag egentligen måste plugga men telefonen är väll viktigare? Håll med mig nu. I vilket som kommer jag inte vidare med inställningarna för jag fattar inte ens hur man får av knapplåste, det var ju såklart så jävla bra att jag var lov att köpa något så invecklat som en iphone? jag återkommer när jag börjat älska den igen.


Som ett bran på julafton

Som ett barn på julafton öppnade jag kartongen med fulla förväntningar, lite sådär nervöst ni vet. Kli i fingrarna och ett stort leende på läpparna. Jag visste dock redan vad det var i den magiska boxen från DHL service. Där i lågen i en fin och svart låda men en fingerfärdig känsla. Min nya Iphone. Im in love agien.


Ännu en sen uppdatering

Ännu en sen uppdatering. börjar bli en ful ovana att bara uppdatera på kvällarna och ingenting under dagarna men det kan ju dock bero på att en annan har fått ett liv utanför den fyrkantiga rutan. Nu sitter jag iaf äntligen ner med båda fötterna på golvet och med rumpan i vilo läge på stolen. Är helt slut, det har verkligen varit en omtumlande dag med en massa körningar, jobb, akuten för min mamma och en lång promenad med hunden för att rensa tankarna. Jag har hamnat i ett sånt här slooow läge där allt bara händer men jag orkar inte liksom reagera, det är nog bäst så. Efter regn kommer solsken? Riight. Imorgon blir en bättre dag, jag känner det på mig.

ljumskar

Läs ljumskar! Mm, Jag har en sju jävla träningsvärk från i lördags, ja fortfarande men jag var iof ute och red igår också, men det känns som jag fått en rejäl stretchning eller nå med så jag vet inte om det bara är träningsvärken som spökar eller inte, för ont gör det och det känns som att jag går hur jävla ko bent som helst, men jag ser bara det positiva i den fruktansvärda smärtan, här ska det inte finnas en endaste gnutta gädd häng inte, fina slimade ben från insidan och ut, runt om och upp och ner, när man får en träningsvärk som verkligen tär på en så vet man att det gett verkan, det är bara på det igen och det är just vad jag ska göra, gym, simmning och ridning i en härlig mix under veckan. Älska träning. Och det nya på min önskelista i träningsvärlden är dessa easy tone skor, fin rooompa.



Kan inte sova tidigt

Precis, jag kan inte somna tidigt längre. Vad är mitt problem? Det har aldrig varit ett problem förut? Vaknar tidigit och inte kan jag sova om nätterna heller vaknar sisådär 311 ggr om natten och varför just 311 ggr då? Jo för jag gillar den siffran, 311 är ett bra tal.


Eminem my new love

I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight


http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U

Kan inte sluta lyssna på denna undebara skapelse


Har inte..

Har inte hunnit uppdaterat något idag för det har varit full rulle hela dagen. Västerås med brorsan och ett par skor rikare eller ja det kanske heter fattigare, bild på det kommer imorgon. Dirket efter västerås dumpa jag av bror och for över till mitt andra hem i norberg hos Familjen Ekroos. Jag och elin tog ut hästarna på en snabbvisit idag, snabbaste någonsin tror jag men lika trevligt som alltid, såklart! Och gissa vad? Min underbara och som har kommit att bli min allra allra närmaste vän Elin hade letat fram något så otroligt snyggt som ett tyg med självaste och bästa fotbolls laget manchetser united och den är nu i mina ägor, tror ni man vart glad eller? Wiie go go Man united <3.


Brorsan

Nu är min bror här. Nyss hade vi en liten familje middag, inte en lugn, utan hektisk som vanligt, helt totalt urflippat, nu ligger vi helt slut i soffan min och funderar på om vi ska köpa söndags godis, ja det finns något som heter så. Blir en lugn kväll, var länge sedan min bror tillbringade en natt här, så det blir väll lite kvalifitets tid för oss syskon. Imorgon tar vi skutan till västerås city för lite shopping, Lovely, är behövligt må jag säga men så säger jag ju iof jämnt. Nej dags att återgå till att vara en social människa igen kanske. Ta ta for now!

Orörlig

Jo men visst, nu är man orörlig över magen och benen hahaha, shit vilken träningsvärk jag har, det var länge sedan jag lyckades få sån här träningsvärk, träningen igår var nog rätt hård med andra ord.

Nu kryper den fram

Nu börjar tränings värken sakta men säkert smyga fram. Benen börjar domna bort och kan knappt resa mig ur soffan pga magmusklerna, fan vad härligt det var att gymma igen, den här smärtan gillar vi. Störd? JA, men det kan jag ta.

Pizza <3

Har precis mummsat i mig några varma bitar av min hemma lagade pizza och idag var den hur god som helst, har nog aldrig fått den såhär god förut, njutning fo shoe.

Lördag

Idag har tiden bara svept iväg, det är så skönt när tiden bara tickar på utan att man märker det, man har så mycket runt om så tiden i stort sätt stannar för en själv, ja ni fattar.

Dagen började på gymmet med min älskade pappa, vart 1.5 timmes pass, gick kanon bra, körde mage och ben och efter jag tränat klart for jag hem till mig, kastade i mig ett par mackor och sen for jag ut till bästaste Elin. Vi tog ut hästarna på en riktig långtur, 2.5 timme var vi ute i naturen, helt underbart, jag hade ett stort leende på läpparna när vi anlände tillbaka till stallet och det sitter kvar än. Det är så himla härligt att ha kontroll över hästen och även kunna släppa tyglarna och bara låta han galoppera i sanden, en sån känsla är oslagbar. Tackar Elin för ridturen!

Kvälls promenad

Nu drar jag mig iväg på en kvälls promenad och sedan blir det Fredags mys med Kyckling paj och tv tilltugg = Godis i en läcker skål, lite tända ljus och en stor pläd. Jag önskar er en trevlig Fredag, för det vet jag att jag iaf kommer få.


Fyrhjuling

Jag har tänkt att sno åt mig fyrhjulingen min Morfar fick med vid ett bil byte idag. Jag tänkte säga något i stil med - Tack, tack Morfar, vad snäll du är och sedan ta den, bra plan? Jajemen

Skånska fruar del 2

Nu har jag sett premiären av skånska fruar och som jag sa måste jag nog kolla på det en gång till bara för att dom är så himla IQ befriade så det är synd om dom. Så nej, vet ni vad jag tänkte på? Jag ska faktsikt ställa upp i Fagersta fruar som gör premiär år 2012, jag ska kidnappa en unge och låsas vara singel fru i stora och hemska fagersta, låter inte det bra?

Precis som jag sa

Precis som jag sa ja, vad annars liksom? Så säg är man bättre än mig? Nej trodde nog inte det heller.

Bara jobb och slit

Precis som rubiken lyder, bara jobb och slit. Helt färdig efter att måla tak, slipa väggar, springa 199ggr upp och ner på stegen, behöver jag träna? Ja egentligen men det är bra träning det där med. Värk i hela kroppen. Tar igen träningen nästa vecka.

Imorgon måste jag..

Imorgon måste jag bestämma mig för vilken mobil jag ska beställa hem. Nu börjar det bli kris. Iphone eller HTC?

Mys monster

Mys monster är härliga varelser och jag är en utav dom många. Nu när höst tiderna är här har jag gått och blivit mys monster nr 1. Jag tar vara på min egna tid, lindar in mig i en filt, kokar en kopp te, tänder ett x-antal ljus och bara ägnar mig åt, ja inget. Jag gör det för mig själv och med mig själv, min alldeles egna ego time. Jag mår underbart idag just nu i nu:et och när dagarna startar med sol somnar jag oftast med ett leende på läpparna också, hösten är rätt bra härlig ändå, jag hade glömt bort hur mycket tid jag är värd och hösten har påmint mig haha. Godnatt på er.


And then we go

 

Nu kommer mamma över och hälsar på och efter det är det istort sätt dags att sparka benen ner till skolan för lite Psykologi. Auf Wiedersehen så länge


Bon apetit

Trotts att jag fortfarande är helt slut i kroppen idag efter både jobb och ridning igår så är humöret på topp. Jag vaknade självmant lite före klockan nio idag. Har inte ätit frukost ännu så det kanske börjar bli dags. Funderar på  att äta lite lätt yoggi och fibertoast ute på balkongen i solen. Jag har morgon sol här så det är åtminstonde rätt mysigt att kunna äta ett mål ute när solen vill värma en lite extra. Bon apetit!


Handvärmare/vetekuddar


Min kväll istort sätt. Kurering för fulla muggar, handvärmare på axlarna och ett äpple i handen


Blåsa?

Någon som vill blåsa bort det onda på min nacke, på mitt finger, på mina axlar och i min högra nedra arm?
Pust helt sönder i kroppen och jag som skulle slita som ett djur hela veckan lyckades slita sönder mig som en trasdocka genom att jobba som en tok redan första dagen, vart väll inge bättre av att förkylningen ligger kvar i kroppen samt en inflamation i axlarna, att måla tak är ingen höjdare då. Så imorgon får det bli en vilodag, skulle endast kunnat jobba tre timmar då iaf så lika bra att vila istället och plugga psykologi. Klapp på axeln Amanda, ajaj, gör ont, blåås.

Sämsta ever

http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

Kan nog vara världens sämsta låt som någonsin gjorts.
Tack till Mister Karlkvist som spelade den för mig första gången, dagen efter midsommar?
Eh, Skitsamma i datumet, det är iaf världens drygaste låt och såklart gick ju jag och dryghet/fjant hand i hand, Remeber? Så gissa vad? Jo jag lyckas alltid få denna dumma låten på hjärnan, Great, Hoppas ni också blir hemsökta av låten, nu när ni hör den.


HERMES

Nu rycker det rejält i shopping tarmen. Ja jag har en sprit och en shopping tarm och nu jäklar skriker shopping tarmen. Jag är nå grymt sugen på att få köpa hem ett Hermes armband, men tyvärr är det ju inte bara att köpa dom kostar ju inte bara 1kr precis. Klur klur.


Skånska Fruar

Ja men hallå liksom? Från svenska HOLLYWOOD fruar till SKÅNSKA fruar, herregud, Snart finns det något som heter Fagersta Fruar också skulle iaf inte förvåna mig. Tycker det är så överdrivet att allt som börjar utomlands kommer till sverige. Ta tillexempel Biggest looser sverige som börjar nu i veckan. 
För det första Finns det inte lika stora människor i sverige som utomlands, bara löjligt och för det andra varför ska det heta samma sak? Dom kunde väll lika bra döpt det till svenska fetknoppar och vet ni vad det dåligaste av allt är? Det är att jag bara måste kolla på båda programmen för att se hur löjligt det är och känner jag mig själv rätt kommer jag säkerligen följa det också, jag kan liksom inte slita mig när överdrift och fjant går hand i hand.

Pöss

Tv

Jag tror min tv är på väg att lämna mig. Bilden är super brusig och fast jag vridit och vridit på sladdarna till tvn blir det ingen skillnad, attans. Håll ut min vän!

Fortfarande kraslig

Jajemen den nedrans förkylningen vill inte försvinna och det menas med att jag ännu en dag måste sitta på bänken. Jag vill träna, men det är bättre att bli frisk innan jag börjar träna eftersom då hinner kroppen återhämta sig, annars kanske jag får ligga till sängs en längre tid och det har jag inte tid med speciellt inte när jag ska jobba 8 timmar varje dag den här veckan så jag lär vara pigg annars förlorar jag det arbetet.
Nu ska jag göra iordning lite chickenrolls till mat och lite senare ikväll får det blir en av mina favoriter mjölk och flingor framför tvn, jag är enkel att tillfreds ställa. Fredagsmys, lördagsmys och Söndagsmys har det blivit den här helgen, inte illa va?

BTW

SENSATION. Sebastian Elsilä (SE) aka. Kert Var nykter igår för er som missade det..

Ja nu vet ni. Viktig info som vanligt en lördag som denna. Nyktert tillstånd = Info från Amanda

Ja men se där

En nykter Amanda ute i skogen bland alla kottar, kompis jag mår bra nu.
Och till er andra - Drick er så jävla äckligt pissfulla era små råttor så jag kan skratta er rakt upp i ansiktet imorgon när ni är så bakfulla så ni får dunder huvudvärk bara utav att någon frågar om ni mår bra.
Jag har ju faktiskt blivit nunna, ända fram till Alanya resan, det bara är såå.

Lördag 8:00

Ja när jag skriver det här inlägget är klockan 10:51 men när jag vaknade utan väckar klockan idag var kl endast 8:00. Kändes skönt att vandra upp i det kalla huset ute hos familjen och se daggen ligga klar på gräsmattan en lördag för en gångs skull, Äta frukost i en timme och bara filosofera. Nu känner jag mig hyfast pigg med tanke på att jag var helt förstörd i kroppen igår av förkylningen, Jag känner mig pigg, Jag vill träna men jag är fortfarande väldigt snurvlig så då ska man låta bli träning har jag hört. Men gud att det ska vara så förbaskat svårt att låta bli löpskorna två dagar. Jag gick igår fast jag nog egentligen inte skulle gått i raskt tempo, så illa däran jag var, Men det är helt enkelt Amanda i ett nötskal, kanske blir en promenad runt sjön idag iaf, ja det känns som det.

Familj, Morföräldrar & sjuk

Idag spenderar jag min tid med ett snorpapper i handen. Jag vart dö sjuk igår eller ja det var väll att ta i. Idag sitter jag och snurvlar och tycker lite halvt synd om mig själv, tur att det är fredag idag det betyder Fredagsmys, det gillar vi.
Den här helgen är jag ute hos min underbara familj, samlar lite krafter och bara är, tar hand om mig själv, det är så lätt att bara ha alone time här ute. Idag ska jag dock åka iväg och kolla när lillebror spelar Fotboll och med ska mina morföräldrar, min älskade mormor och morfar. Dom har en unikplats i mitt hjärta och är lätt dom coolaste, fränaste mest knäppa och snällaste människorna som vandrar i ett par skor på 60 år, ser framemot dagen trotts att jag ser ut som ett lik.

Snygg på flygplatsen? Jaaavisst. Nu har jag allt jag behöver. Rooosaa<33


Prick en månad kvar

Jajemen nu är det prick en månad kvar tills vi drar till Turkiet @ Alanya. Fyy vad jag längtar.

Juvligt

Gud det är så skönt att sitta och jobba ute. Det är lite kallt om fingrarna men på fötterna är jag påbyltad som vanligt. Idag sitter jag ute på familjens Altan och njuter, hör hur fåglarna kvittrar, hur löven prasslar och till sällskap har jag hunden. Mitt liv är nog rätt perfekt för stunden.