Helgen

I helgen for jag ut till landet och min kära familj, för lite avkoppling, skogspromenader och plugg.
Det var verkligen skönt att komma ut dit och gå en långpromenad med min underbara mamma och pappa, min bror och dom två galnaste hundarna jag känner.


Imorgon bär vi

Imorgon ska vi besöka tippen och kasta en massa skrot jag haft på min vind i 1½år, vi ska även bära ut halva min lägenhet hem till Daniels vind där det ska få stå tills nästa flytt. Heja heja friskt humör.


Hundvakt

Idag är jag och Daniel hundvakt och lilla Elsa och Douglas, ska snart iväg och hämta dom, ska bli så mysigt, Trevliga fredag på er allesammans.


God förmiddag

God förmiddag allihopa, solen skiner och jag är sen en tid tillbaka vaken. Ska snart ge mig ut på en promenad hem till mig, hämta mobil laddare och bära lite kartonger från vinden, så att allt snart är klart för att flytta ur.
Senare ikväll blir det som vanligt lite Fredagsmys med Älskling men blir väll tidigt i säng eftersom han ska till kalix och har uppstigning kl 04:30, en annan får sova någon timme längre och sedan bär det av mot västerås och middag hos familjen, en väldigt lugn helg med andra ord.

Lägenheten

Nu ser min lägenhet ut som ett lager, fullt utav kartonger och dylikt. Jag är i full shå med flytten. Jag och Daniel kommer bosätta oss hos han i ca en månad innan vi får våra nycklar till nya stället. Jag ska vara ute ur min lägenhet den 10 feburari så tyvärr får jag och Daniel bära dubbla grejer två gånger. Pustar redan men jag antar att det går. Känns lite tomt att lämna min första lägenhet, har verkligen trivits som fisken i det blåa havet, många minnen, tur att dom består i bilder och allt ad som hör där till, farväl min kärlek farväl.

4-1

Igår gjorde västanfors IF 4-1 mot köping. Kändes fruktansvärt skönt, synd att Daniel inte höll nollan bara det hade varit oslagbart. På lördag spelar dom i Kalix, det blir en svår match men gud kanske är med på min sida och hör min bön, lite svårt när halva jordklotet ber till han samtidigt bara, i samma sekund, lite svårt att urskilja min bön åt min älskade, men jag gör allt jag kan, bankar med kastrull lock och joddlar ut min önskan.


Nej ta dig i kragen

Precis som rubriken lyder är det dags att jag börjar ta mig i kragen tillbaka till bloggen för att låta händerna trippa över tangentbordet. I vilket som har jag haft så mycket i huvudet och utanför på sistone så nu har bloggen endast fått lega och damma på slutet. Men nu blåser jag bort dammet och skurar med medel och disktrasa.
Idag är det underbart väder igen, runt -10, perfekt väder för en promenad som jag precis kommit hem ifrån med några få bilder.


Ge mig sommar

Åh vilka underbara dagar vi har haft nu på slutet, det har verkligen känts som våren är påväg men tyvärr blir man väll bara lurad som vanligt såhär i Januari tiderna, snart kommer det ett nytt vitt täcke från ovan som täcker den lilla marken som precis har börjat kicka fram, men jag kan ändå inte undgå att drömma mig bort till sommaren och våren med små söta klänningar och shorts. Jag längtar verkligen.


Hurra

Nej men hallå, utan bröd och fikabröd i två veckor och nu får jag helt plötsligt inte dricka/äta något som är av en mjölkprdukt, detta blir bara roligare och roligare, förhoppningsvis blir det bara en vecka, en vecka, se det så..

Framtiden

Framtiden, vad vill du med ditt liv, är en fråga vi alla borde ställa oss. Jag ställde den till mig igår och jag fick blanka ögon, ishjärna och en självhäftande tunga, jag kunde inte finna riktlinjer eller svar. Vad vill vi få ut av livet innan vi får racea med våran rullator? Ett friskt och kärleksfullt liv? Såklart men sånna saker är svåra att avklara själv. Vad vill du? Drömyrken och resval?

0771 nummer

Tycker det är förjävligt att Arbetsförmedlingen har 0771 nummer när det är dom man behöver ha kontakt med när man är arbetslös och är man arbetslös har man dåligt med pengar eller hur? och 0771 nummrena kostar mer än ett vanligt lokal samtal. Ja så nu vet ni.

Gör en talan hörd

Att göra en talan hörd är inte rasims. Jag har inget emot utlänningar men jag börjar faktiskt bli jävligt trött på att dom går före i det svenska samhället.. Varför? Jag är svensk som så många andra och vi står i andra hand när det gäller jobb och att få komma ut på praktik. Åt helvete med det här, det räcker med utlänningar som kommer in i vårat land nu, sverige har gjort tillräckligt, vårat land är ännu inte stabilt och lär knappast bli stabilar med skit regeringen vi fick nu. Heja Renfeldt? eller hur det nu stavas. Go go...

Daniel

Hahaha min pojkvän har litet rubbat tankesätt, inte jag, nej inte jag, det vet ni väll?
I vilket som såhär löd våran konversation tidigare idag.

Jag - Daniel, om jag vore lesbisk så skulle nog jag vara killen..
*Tyst minut*
Daniel - Vadå bara för att du skulle vilja vara den som kör upp dildon i den andra eller?
*Han kollar storögt och helt chockat på mig*
*Jag utbrister i skratt*
Jag - Men ditt psyk * skrattar igen * Jag köra upp dildo i någon annan?
Daniel - Ja men du sa ju själv att du skulle vilja testa hur det känns att ha snopp?
Jag - Jo men hallå jag tänkte mer på att jag är lite utav en kille
Daniel - Aha men så tänkte inte jag

Hahaha ursäkta mig men vad tror min karl om mig?

BTW

Tröttna inte på mig, lite extra krälek i bloggen hoppas jag ni inte dör av, om det skulle vara så, let it be, den sarkastiska och humoristiska Amanda finns ennu kvar... Looovar

Min beskyddare..

.. MIn kärlek och bästa vän, sover jag nu utan i natt. Att inte få pussa sin älskling godnatt är lite tråkigt faktiskt, vissa av er tycker säkert jag överdriver men det är så underbart att somna med någon man känner sig 100% trygg med. Men bara en natt, jojavisst jag överlever. Godnatt då..


D som i Dagen

Idag är dagen då mitt och daniels liv kan förändras. Idag ska vi skriva papper om allt är i sin ordning och idag ska vi kolla så att allt är tipp topp. Jag är nervös och orolig för dom vi ska köpa av är helt werd, inte bara lite utan helt. Att jag och Daniel ska flytta ihop kan komma som en chock för vissa och för andra är det en ren självklarhet, för dom som ser det lika glasklart som vi är dom nära vännerna, resten skiter vi i, tankar kommer tankar går, vi vet vad våra hjärtan säger. Jag älskar dig Daniel.

Fredagsmys

Nu sitter jag hemma hos min underbara pojkvän med lågor och skön musik i väntan på att han ska komma hem från brandkåren så att han kan få sitt Fredagsmys. Tror Daniel verkligen älskar fredagsmys det har liksom kommit att bli våran grej. Dags att färdig ställa allt vad som har att göra med myset och sedan ska jag luta mig tillbaka och bara vara. Trevlig Fredag på er allihopa.

Heldag i västerås

Idag har jag och Daniel spenderat dagen i västerås. Nya grejer till hemmet har shoppats för fullt. Vi hittade jätte mycket fint så jag tror att det med nya tapeter och färg kommer bli perfekt till dom nya möblerna. Allt från Duschkabin till soffbord har vi handlat på oss. Egentligen var det meningen att vi skulle inför skaffa en ny soffa men vi valde att shoppa upp för en hel soffa istället och behålla Daniels gamla ihop med våra nya inköp. Kommer bli sagolikt, gud vad jag längtar till mars nu.

Nyårs balader

Aldrig för sent med uppdateringar eller hur? I vilket som tre dagar efter senaste nytt kommer lite bilder från nyår innan en annan hamna i sängen kl 22:00 med ett Migrän anfall. Fick iaf min midnatts kyss av min Älskling så att missa lite fyrverkerier är väll skit samma?