Frusen

Nu sitter jag här på datorstolen i min lillebrors rum, känns som det är lika kallt här inne som det är ute.
Jag håller bokstavligen på och fryser fötterna av mig, spelar ingen roll hur mycket jag vickar med tårna upp och ner eller hur mycket jag stampar i golvet, dom vill iaf inte komma upp i övrig kroppstempratur, men det kanske kan bero på att jag frusit om dom ett par timmar nu och jag har nu verkligen tappat orken av att ge signaler upp till hjärnan att jag måste bli varm igen innan föttern blir till isbitar som sedan kommer tina upp sakta men säkert under täcket ikväll, aja bättre sent än aldrig, eller?


Vinter/djurplågeri?

Fortsätter med kyla i även detta inlägg.
När det är så kallt som 26 minus ute vet jag att en hunds tassar blir frusan lätt, iaf Alvins blir och med det försöker jag få sagt att det är rätt sjukt att ta med sig en hund, låta den sitta i bilen på en kall parkering eller binda fast den ute någonstanns när du är inomhus och det var exkat vad jag såg idag, en hund fastbunden utanför en pizzeria man såg verkligen hur hunden led då han/hon ställde sig mot fönstret och verkligen försökte ta sig in, detta anser jag nästan vara djurplågeri, ni får tycka vad ni vill men jag fick tårar i ögonen, Usch för vinter och dess kyla.,

Fartdårar

Herre min gud!
Alltså visst, jag brukar anse mig själv som rätt tränings beroende eller vad man nu kan använda för annat ord.
Tidiga träningspass, sena träningspass, annorlunda träningspass, you name it.
Men en sak som fått stått hela vintern och komma ska stå resten av den här vintern och alla i framtiden är cykeln min. Man kan till och med känna hur halt det är av att bara åka fram med en bil med fyra däck, så jag anser iaf att det är sjukt att bege sig iväg på en cykel just nu när det är rena rama skriskobanan ute.
Men tamme fan, skjutsa mig baklänges, idag på väg hem från mor och far såg jag en fartdåre på Cykel, Han kom cyklandes i en "skidstrumpa" i huggsta hugg med sin tävlings cykel.
Jag kunde knappt tro mina ögon, nej så himmla tränings beroende är jag faktiskt inte så jag skulle släpa fram cykeln och cykla x-antal mil när det är glasgata och 14minus.

Choklad arom och snö!

Det är tungt, dom kalla vindarna biter tag i mina rosen röda kinder.
Jag plöjer mig fram med solen i ögonen.
Jag känner att våren är nära när solen skiner men endå så känns den så långt bort.
Jag kliver äntligen innan för dörrarna, känner hur jag börjar tina upp från 12minus till 18plus.
Efter att ha skottat snö i dryga en timme känner jag att en varm kopp choklad skulle sitta fint, så nu blir det att avnjuta lite choklad arom på ett nyttigare sätt.

Trolla

Min nyaste låt som jag gjort är enu en gång spårlöst försvunnen, vet att den finns någonstanns där ute i cyberrymden, men jag vill faktiskt ha tillbaka den nu och inte leta i eveigheter.
Tänk om man kunde trolla fram allt man ville åt? Gud vad enkelt det skulle vara då.


En hemma kväll av dess like

Och så skiner solen....
Nej inte precis, någon som trodde på det ens?
Snön faller ner som vanligt här utanför fönstret mitt, himmlen är helt grå och man kan, av att bara kolla ut, nästan känna hur kallt det är.
En dag som denna är perfekt för avslappning och lite självisk egen tid.
Ska färga håret idag, något som jag egentligen skulle gjort för minst 2-3 veckor sedan men inte orkat med, men idag smäller det, idag blir det äntligen av och som grädden på bakelsen ska jag även göra en liten ansiktsmask och njuta med lite smågodis framför en härlig film, kan inte bli mycket bättre än såhär!

Utlåst

Idag har jag lyckats låsa ut Daniel på jobbet.
När jag står och byter om hör jag hur någon plingar på dörren, jag bara va fan nu då, vi har stängt låt mig vara, men Emina gick och öppnade och där stod Daniel i T-shirt ute i kylan haha, fan vad bra jag är och sen när jag gick från jobbet så fick jag skjuts hem av Emina och innan jag kliver ur bilen frågar hon, hann Daniel byta om innan du larma och vi åkte?
Jag börjar genast fnissa lite smått och sedan inser jag att jag absolut inte har någon idé om han vart kvar på jobbet inlåst eller inte, så jag börja asgarva.
Emina hade som tur var hans nr så hon slår honom en Pling, och han svarar och säger att han hann byta om för han ville ju inte bli in/ut låst 2ggr på en dag haha!


Alla <3 dag

Ja då var den 14 feburari åter kommen, vet inte om jag ska skratta, gråta eller bara blir arg.
Är glad för alla som tycker att alla hjärtans dag är årets kärleks dag, men jag tycker även synd om dom som bara tycker att kärleken bara behöver firas en dag om året, blir även arg på dom som sitter ensamma hemma och inte alls tycker att dom kan fira alla hjärtans dag pga att dom inte har någon pratner, för ack så fel dom har, alla hjärtans dag, är en dag man firar, hyllar kärleken som vi finner överallt i världen, men kärlek finns i så himmla många olika former. För mig är den sanna kärleken min familj, dom har alltid funnits där för mig och jag vet att dom alltid kommer finns kvar för mig, så länge jag lever och så länge som dom lever, för mig är det den enda kärleken jag egentligen behöver.
Det här är min syn på alla hjärtans dag, passar den inte er så skit i det.

2010

Jag förstår inte riktigt, varje gång solen tittar fram nu blir jag på strålande humor, dagarna bara flyger fram då. Tänk om solen kunde titta fram varje dag. Just nu sitter jag och äter hästmat, havre, eller som vi kallar det havregryn. Gröten är kokhet och efter första tallriken gröt ska jag snart bege mig ner till gymmet för att pumpa mina muskler enu en gång. Beach 2010 here i come!

Farväl

Nej nu har jag nått min sockernivå för ett bra tag framöver, varför måste dom sänka godispriset på mataffärerna bara för att det är alla hjärtans dag, det är fult gjort av dom eftersom dom nu fått mig att näst intill rulla av soffan.
Min godispåse är inte ens halvtom och jag känner mig redan trött på allt med godis att göra, men även fast man intalar hjärnan att man är mätt vissa ggr går inte själva plockandet från godispåsen och till munnen att stoppa, eh va fan vi tar en till!

Jag kan själv!

Jag kan faktiskt cykla utan händer, jag lovar, jag kan faktiskt, åtminstonde på motions cykeln på gymmet ;P.


Råttorna behöver faktiskt mat!

Om bara den här nedrans förkylningen kunde försvinna från min tillvaro någon gång skulle jag falla ner på knä och tacka gud.
Jag går bokstavligen runt och snurvlar hela jävla dagarna, snyter jag mig 1 gång så kan ni 5minuter sneare om ens det räcker se mig snyta mig igen.
Är egentligen för sjuk för att jobba men måste man försörja sig och sitta lilla hushåll så måste man helt enkelt jobba, men börjar faktiskt helt serriöst överväga att sjukskriva mig snart, jag håller mig på avstånd från alla andra på jobbet och jag känner mig som ett vandrande lik.
Ibland känns det som att jag skulle kunna ramla ihop mitt i arbetet för att ta en power nap mitt i allt, vore det inte för husråttorna uppe på vinden som dagligen behövde mat skulle jag redan sjukskrivit mig ;).

Happy days

Nej nu jävlar skyfflar vi skit igen.
Raden ovan är inte bokstavligt skriven men nu skiner iaf solen igen och allt gör mig på strålande humör.
Nu sitter jag här med huvudet överfullt av idér och jag kan riktigt känna hur inristat det är i skallen på mig.
Det kokar under pannbenet och jag är full av förväntan, att avslöja det som är långt inuti min hjärna vore det dummaste jag skulle kunna gör just för tillfället så innan allt är klart och allt känns helt spikat för mig så får ni gå hungriga ett tag till mina trogna och loppätna vargar ;P.