Höst skor


Men är man...

... Bäst eller är man? Jag har hittat ett ställe 20km från Alanya där man kan få simma med delfiner, det skulle inte vara helt dumt. Har även kollat upp lite bra party ställen, hamam och water planet (stort äventyrsland), nu vill jag åka till värmen, Nu, inte om en månad, NU!

Röstkort

Igår fick jag hem dom första röstkorten och det fortsatte även idag. Helt plötsligt kände jag mig så vuxen.
Jag har inte en aning om vad jag ska rösta på, är absolut inte insatt i politik, så det här kan bli intressant. Jag river av sidorna och läser nogrant, där det står fler jobb åt ungdomar placerar jag i ole dole doff högen..


HTC Legend

Funderar på att köpa mig en HTC Legend. Snygg? Någon som vet att den är bra?


Balkongen

Jag sitter ute i solen på balkongen eller nja jag sitter just inte i solen utan den lyser mer på balkongräcket. Jag har ett par tjocka raggsockar på mig då jag är en riktig fryslort när det kommer till händerna och fötterna, kan inte påstå att min klädstil just nu är så mode inriktad men mjukis kläder är nog det bästa när man bara vill kunna vara på bästa sätt. Jag har laptopen i knät och jag reflekterar och funderar över om det är dags att koka en till kopp te och skära upp lite frukt, Jag reflekterar ännu en gång men den här gången är det över Historia uppgiften. Vi ska skriva om Flodkulturena och det ska både resoneras och slutföras genom forskning och fakta för att uppnå ett högt betyg. Jag har skrivit sisådär 2, A4 papper med en penna så vad blir det när man skriver in det på datorn, hälften, jag antar att jag har en del kvar, dags att avsluta här och återgå till verkligeheten en stund.

Loka

Kul att lokan kockar över som ett jäkla vulkan utbrott när den inte ens har blivit skakad. Över hela soffan, över hela mig och en hel del på golvet, så mycket fick jag njuta av den lokan med ny smak.


David Villa

Och när man inte trodde att matchen kunde bli bättre nickar David Villa in bollen i Mål, Jubel och en ljumske i sträckning vart resultatet för mig själv.

Barca <3

Sitter och kollar på Barcelona matchen hemma hos Bästaste Elin. Så jävla ruskigt bra när Messi gjorde målet, så himla kall, Loove it. Snart ska jag bege mig hemåt till min övergivna lägenhet som med all säkerhet har saknat mig under den tiden jag bott hos Elin. Kommer nog bli tyst som tusan och inte nog med det så har jag med all del blivit van att somna till musik, Tack för den elin nu kommer jag vara lov att ha min dator på hela nätterna också och min dator som absolut inte går nog ändå..


Katt

.§oooooolllll ju+++---++-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Katten ville lämna ett medelande också. Ha det fint eller något tror jag det ska stå..

Missen, pizza, vänner & Alkohol

Missen har tuggat sönder min mobil laddare tur att Emil glömde sin hemma, den är kidnappad till min mobil för tillfället. Nu vankas det snart pizza ner i magen så man blir rejält svullen inför ute kvällen med vännerna. Alkoholen står kall i kylskåpet och ute på krogen väntar bartenderna på att få servera oss, Härligt och vet ni vad solen skiner faktiskt en gnutta idag också.

Snart en varm dusch

Idag har dagen gått i ett. Den får gärna ticka på mot fyra snaret snabbt som fan också så man kan få ännu mer sug i % tarmen. Idag ska det svepas i goda vänners lag. Höstfesten vankas på Gröna gubben så det går ju liksom bara inte att missa. Party kläderna ligger och glänser i påsen och jag känner mig otroligt pepp med spotify i högsta hugg. Nu ska jag bege mig in i duschen och tvätta bort allt från hundar och hästar som satt sig i både hår och skin. Lovely.

I plurret från gårdagen

Uppdatering från gårdagen som bara måste hinnas med för det är så jävla tippat mig och Elin, bara vi otroligt smarta muppar kan klara av något sådant.
Det började med att vi igår beslöt oss för att ta ett dopp i metropolen, Avesta. Det var första gången vi båda var där så det var typ en invigning kan man säga. Vi var som två förvirrande hönor, Vi kom för det första knappt in till badet för man var lov att använda nå jäkla taggar, så badtanten var lov att hjälpa oss. Nåja, när vi väl kom in i omklädningsrummen bytte vi om och gick till duscharna, där inne stod vi ett bra tag och njöt av värmen när det helt plötsligt kommer en man, vi kollar fundersamt på varandra och fnissar lite smått, dörren öppnas strax därefter igen och där kommer killen tillbaka med en badvakten i släptåg.

Badvakten - Tjejer ni vet att ni är i killarnas duschar?
Vi - (Förnedrande skratt attack) Va nej?
Badvakten - Jo det är ni
Vi - Oh herregud men vi är helt säkra på att det här är tjejernas, det stod det ju på dörren?
Badvakten - Nej det är blått här inne och på dörren är det en kille
Jag - (Envis som jag är) Då ska jag gå ut och kolla på dörren för jag är säker på att jag såg en kvinna
Badvakten - Gör så du

Jag och Elin kollar på andra sidan dörren där vi gick in för att byta om och sen hamnar vi i ett skratt anfall, så vad var det på dörren? Jo en Man, hahaha, och 8 meter ner i korridoren hitta man den första kvinnan på en dörr.
Jävlar vad vi skratta och det gjorde badvakten med, sju helvetsikt rolig kväll.

Vissa ska inte ha körkort, jag ska, men en GPS skulle behövas

Det är nog bara jag som lyckas, självaste Amanda i egen hög person. Idag var jag till borlänge för att tillfreds ställa mina shopping behov, resan dit gick som vanligt smärtfritt men hemresan slutade på okända vägar. När jag nästan trodde att jag var framme i hedemora kom helt plötsligt en Ludvika skylt upp, Åt helvete fel som fan när man ska till norberg. Jag fortsatte men när jag anlände till smedjebacken fick jag för mig att det borde vara närmare till säter än till fagersta så jag kör mot säter och vet ni vad det var typ 4mil längre än fagersta vägen. Fint att köra 9mil fel från borlänge till norberg, hur lyckas man? Jag behöver en GPS, en karläsare och en vägkarta...

Dansa igen. Step up 3D

För er som sätt dom tidigare step up filmerna måste ni utan tvekan se Step Up 3D, den kommer bli helgrym. Hur många bra dansare som helst som man dessutom känner igen, eller åtminstonde jag. Vill se NU NU NU!


http://www.youtube.com/watch?v=WQeaAg62_xY


Godnatt Torres

Time to invänta John Blund, ni får ursäkta min dåliga engelska såhär på kvällskvisten en lill lördag, när man inte är i sitt rätta sinne, man nästan går, i detta fall sitter i sömnen. Nu drar vi för ögonlocken Torres för nu ska vi sova. Godnatt

Long time agoo



http://www.rickey.org/?p=47269

Stacey Tookey


Te tider

Nu är det riktiga te tider för en te människa som mig själv. Nu kan man bokstavligen säga att hösten är kommen och den är kommen tidigt i år. Detta innebär långa mörka och tritsa dagar med en massa mysig tid framför tvn och gissa vad jag kommer ha i handen så ofta det bara går? En te kopp. Te är avslappning och egen tid för min del, något enkelt att unna sig själv och inte är det onyttigt heller. Hösten har sina varma stunder.

Zumba & Sportlife

Nu är jag medlem i Zumba fitness och på onsdag kör jag mitt första pass. Och nyss fick jag ett väldigt trevligt meddelande från Sportlife Örebro att jag får en veckas gratis träning hos dom och det är guldvärt, ska bara ha tiden att ta mig dit och träna, det är inte varje dag man får chansen att träna på sportlife. AaAawesooome.

Fångarna på fortet

Tillbaka till år 1999, Tv kväll hemma, i öppna spisen brinner och sprakar det, på bordet står små godis från karamell kungen, chips från OLW (annars ingen fest) fötterna på bordet/soffan, hallonsoda i glasen och en helt underbar stämning. Alla sitter förseglade med stora ögon på den stora fyrkantiga bildskärmen, Från högtalarna hör man en melodi av något som verkligen är så bekant, gunde svan´s gälla röst trollbinder än själv och hela familjen och säkert ett hundratals till familjer i landet.
Nu är det år 2010, jag är 20 år, tvn är fortfarande fyrkantig med något rundare hörn, på bordet står ett glas vatten, rummet är alldeles mörkt, det är måndag och ögonen går i kors...
Jag kan inte påstå att jag är lika förseglad och inne i det ökända programmet som man följt genom tiderna, som gett en barndoms minnen som man aldrig kommer glömma, dom minnena som är guldvärda, när hela familjen samlades och bara var. Det första jag störde mig på var att dom gjort om loggan och satt in en ful jävel i tornet, kunde dom iaf inte valt en äldre herre istället för att sätta in någon dum idiot som tror att han är något. Jag vill ha min gubbe farhafara eller åtminstonde någon som liknar honom. Inga gåtor är/var som hans. Ge mig gamla fångarna på fortet, på rätt dag och med min familj, med godis och något gott att dricka. Jag vet att även trotts att jag gnäller så kommer jag inte kunna sluta titta på det här programmet då det står mig nära intill hjärtat men visst önskar man att det var som förr?

Del 2 - Turkiet tankar idag

Har ni tänkt på att dom i turkiet kanske inte kan så bra engelska? Det har jag tänkt, fast å andra sidan är jag ju väldigt bra på att tänka och när jag inte tänker till innan går det oftast åt pipsvängen så jag har fakiskt valt att tänka till ordentligt innan avgång. Aja tillbaka till språket, Heter det turkiska det dom pratar i turkiet eller heter det något annat? Jag vet iaf inte men jag har fått för mig att det låter typ något i stil med jalla jalla, achmed, muhammed? Erkänn rätt likt va?
Min tanke är att använda Jalla Jalla ordet som en fin grej i turkiet, vore det inte lite hyggligt att kl 01:00 när vi anländer till turkiet säga jalla jalla till första turken jag ser? Jag tycker nog det är att anpassa sig till landet, gud dom kommer älska mig i turkiet, ja helt klart.

Det här visste ni inte

Det här visste ni inte om mig: Jag har aldrig flygit flygplan, alltså jag har aldrig ens suttit på ett flygplan fast jag har varit utanför sveriges gränser tre ggr och tävlat, det har liksom blivit buss i tusen mil och båt. Så nu när turkiet resan närmare sig börjar verkligheten om att jag ska flyga hinna ikapp så i natt och lite över en månad kvar till avgång kom flygskräcken in, Jag låg och vred och vände på mig ett tusen tals ggr, Kunde inte släppa tanken på att jag ska sitta ett x-antal meter upp i luften och bibehålla ett lugn som jag knappt kan bibehålla annars. Minsta lilla turbulens och jag kommer skrika - Nu kommer vi dö, fattar ni, nu stöööörtar vi!
Jag är nog ingen rolig person att flyga med.

Redo


Snart ut på en löprunda

Snart ut på en löprunda med en viktig person som har format mig till den hyffsat starka individen som jag är idag när det gäller all form av tränign och tålamod, Min älskade pappa :) <3

HEJ!

Brist på fantasi och brist på engagemang för att uppdatera från gårdagen så jag skriver bara Hej sålänge så att ni vet att jag lever. HEJ!

Långshyttan

Idag drar vi till långshyttan för att tigga autografer av tillexempel Glenn Hysén och Tomas Ravelli. Vi kommer troligast få stå eller sitta vad vet jag och glo på matchen i ösregn, men inget stoppar oss fotbolls trogna människor så om det vill regna, låt det regna,.

Mammutar och?

Hahaha jag har ju glömt att berätta om min mammut historia som nästan fick mig att trilla av hästen dubbelvikt förra fredagen när jag och mupp elin var ute och red. Så här enkelt löd konversationen, kontrollera att det inte behövs många ord eller många meningar för att få mig att dö av skratt.

Elin - Amanda? Vet du varför mammutarna dog ut?
Jag - Nej?
Elin - För det fanns inga papputar

Hahaha det där är så jävla klockren Amanda humor så ni fattar inte. Herre min gud, jag sitter här och skrattar för mig själv en vecka efter händelsen, bästa ever, fattar ni mammutar, papputar?!

Vinter

Nu var det längesen jag gnällde på vädret så idag kan jag inte låta bli. Vad tusan är det med vädret? Det är augusti och vad jag vet ska det i vanliga fall vara varmt den här månaden? Spelar vädergudarna oss ett spratt eller vad tusan är det frågan om? Jag har baske mig rätten att klaga nu då jag verkligen hade sett fram emot att spela Tennis idag men det går ju säkert skit bra att spela med en dyblöt tennis boll, på en dyblöt bana, så det vart bänken för både mig och Mange. Så träningen idag får istället bli uppe på häst ryggen och bakom hästen. Blir att rida med Elin en sväng först och sedan ska vi börja inkörning av lill Selma, små små bejbi steg så är hon lagomt inkörd till vintern så vi kan ha pulka race efter hästarna, blir underbart.


Dutti flicka

Jag är då duktig om jag får uttycka mig själv på bästa möjliga vis. Jag har precis haft hela förmiddagen med historia på schemat och när jag anlände hem till min kära snigel dator gjorde jag klart dagens uppgift som vi fick hem också. Har precis skickat iväg den till min lärare, så nu är historian klar för hela nästa vecka också, så skönt för då slipper man göra det i helgen eller under näst kommande vecka. Wowo jag är bra.

Ja vad vet jag?

Vad vet jag ikväll? Ja vad vet jag? Jo jag vet att Elin Ekroos är glömsk och att Daniel Finnson är kåt på lördagar för det skrev han och Ja det där var nog allt. Njut av eran nya information och kunskap, ni kanske får nytta av den?

Tennis

Yes, yes, imorgon finner ni mig på Tennis banan för första gången i mitt liv, det kommer bli awesome, Ännu en ny grej som jag testar på i år. Att testa på nya grejer ger mig helt enkelt en adrenalin kick och tänk vad mycket mer jag kommer hinna testa på, bara i år och tänk hur mycket jag kommer kunna åstadkomma för mig själv genom alla andra kommande år, blir helt till mig när jag tänker på vad jag hunnit testa i år och på allt jag vill testa, jag vet att jag kommer testa allt jag vill, jag kommer klara allt jag ger mig an, inte lika bra som alla andra kanske men jag kommer klara det med ett leende på läpparna.

Löprunda

Nu ger vi oss ut och ger benen lite motstånd. Löprundan jag ska springa idag är lite av en mördar runda, tur att det är fin natur runt omkring och att ja har min puschare med mig. Idag hoppas jag att vi springer snabber på 3 km rundan och sedan orkar fortsätta lite saktare på resten av runda upp mot 6 km. Måste även säga att vädret är perfekt för en runda idag, inte föör varmt med andra ord.

Godmorgon

Godmorgon passar det väll ytterst bra att säga nu. Lite trött i ögat men kan väll bero på att john blund hälsade på mig sent igår kväll/natt. Nu ska jag ta och styra upp ännu mer saker i mitt liv men ville bara uppdatera snabbt här.

10:01

Inte slitit mig från datorn än, woooops, men nu ska jag. Vink!


Jag..

...Amanda Wallin, intygar här med att jag har mycket att göra iaf dom näramste två timmarna, så vad säger ni? kanske dags att slita fingrarna ur röven eller rättare sagt från tangentbordet och sätta fart. Ja jag tycker nog det låter bra.


Uppdatering efter en uppdatering

Jag är inte så bra på det här att skriva många olika saker i ett inlägg så jag tycker om att dela upp dom, publicera flera sycken inom loppet av några minuter, annorlunda stil, men jag trivs med den.
Nu ligger jag och vilar i mitt tredje hem, hos Elin min soulmate. Hon ligger helt inne i någon film och jag ägnar mig åt att skriva detta inlägg, sen ska jag dra ner rullgardinerna (ögonlocken) och invänta john blund så han kan strö lite sömn pulver över mig.

Idag har vi som sagt hunnit med en hel del och jag har fått ägna mig åt en hel del saker jag gillar. Som att äta god mat, tagit en promenad till sjön, med en häst i släptåg, umgåtts med en äkta och helt tokig vän som fått mig att dö av skratt åt papputar, ja papputar jag berättar mer om det imorgon haha, ni ser nu skrattar jag igen. Har även fotat en hel del och den bästa bilden jag tog kommer ni garanterat få se här inne imorgon, inte just nu för nu hör jag hur john blund trippar uppe på taket. God natt!

Som förväntat

Som förväntat tog mina manchester pojkar hem matchen, wiiho, Äkta kärlek till dom. När jag är rik och har fast inkomst igen ska jag tamme mig sitta på läktaren och sjunga med i Glory glory man united <3

Den ni

Nej så snälla kommer vi inte vara, era pissråttor, från och med idag säger vi ifrån oss rollen som Festfixare för vi vill iaf inte att ni kommer. Vi sattsar på att leva som otroligt rika kungligheter på Turkiet istället. Och sen sattsar vi på att leva någorlunda bra här hemma i sverige resten av året. Tycker det låter alldelses utmärkt. Kryssningar, västkusten och så mycket mycket mer. Vi lever livet iaf!

Självklart

Självklart har jag alla hästar hemma. Eller så var det inte så. Packade på mig ännu en till kurs idag och det fick bli Psykologi, börjar nästa tisdag, men såklart när jag ändå la till en kurs kunde jag ju tänkt steget före och bytt från Historia till Matte så min dröm kan slå in någon jävla gång men icke, så får försöka fixa det imorgon, så nu får jag bara hoppas på att jag får plats på Matten, för behöver verkligen det, och går det vägen beger jag mig sedan ner till halmstad nästa år i 3år. Snäll kan alla flyta på som vatten nu? vore så skönt.

I sängen igen

Uppdatering från min underbart sköna säng igen. Inte så vanligt att jag ligger i sängen och uppdaterar men vad vet jag, kanske blivit lite bekväm av mig, eller nääää.
Har nästan precis stigit innanför dörren på lägenheten och gjort mig hemma stadd i sängen efter en hel dag i norberg, som vanligt. Varit ute och ridit med Elin och vädret var tipp topp idag och våra humör också för den delen. Efter ridturen vankades det lite grillat och några kräftor som man fick surpla musten ur, smakade kanoners.

Och fotbolls matchen mellan Liverpool - Arsenal slutade med 1-1 för er som inte visste det och imorgon spelar Man united <3, då sitter jag ännu en kväll bänkad framför tv:n och kollar på en boll.

Nu blir det iaf godnatt för min del för imorgon ska man upp i tid för att börja plugga en kurs på Komvux, det kan bli, hmm hur ska jag uttrycka mig, intressant, men jag ser faktiskt fram emot det!


16:30

Nej min klocka går inte hundra år fel, utan vid 16:30 idag sitter jag bänkad framför tvn för att kolla på matchen mellan Liverpool - Arsenal


Yeees

Äntligen, en tränings dag igen. Nu har jag vilat i två hela dagar men det känns som en vecka, fast egentligen har jag väll bara vilat i en dag eftersom jag var ute och red i 60 min i fredags och det räknas nog som träning? Det är ju iaf en sport. Idag ska jag iaf ut i spåret och löpa, ska bli kul och se hur det slutar, någon sekund snabbare än förra gången vore ju absolut inte dumt.

Jag var bara lov att säga 01:30, peace out. Godnatt


Hemma i min underbara säng.

Ja jag har nog världens bästa säng, ja det måste ju bara vara så. Otroligt bekväm må jag säga. Ja den är världsbäst. Nej nu ska jag somna som en gris och vakna upp som en gnu, min säng den kan den.

Att..

Att vissa människor beter sig som svin var ju tydligen ingen nyhet, men jag var bara lov att tala om det ändå, ifall folk faktiskt har missat att det finns dumma egoistiska svin runt om i våran annars perfekta värld.

Kaaaapiiiiii

Nu är resan bokad så den 2 oktober drar vi till Turkiet - Alanya, det kommer bli legendariskt, historiskt och så mycket mer. Ja fytusan vad jag längtar och det roliga med allt är att min Soulmate Elin ska med också <3 kan inte bli mycket bättre än såhär, sol, bad, god mat och massa drinkar.




Gårdagen fredagen den 13:e

Hur många var det egentligen som tänkte på att det var fredag den 13:e igår? Inte jag iaf. Fick tid att reflektera över det nyss, att det verkligen var fredag den 13:e igår, rätt coolt att för en gångs skull inte veta om att den traditionella oturs dagen inte ägde rum?
För gårdagen var allt förutom oturs bärande. Hade en sjujävla strålande kväll med alkohol trion Elin, Matilda och mig själv. Vi dansade, drack nog några droppar för mycket men det hör ju liksom till ibland, det jag vill komma till är iaf att det goda vägde upp det onda i slutänden, så, så enkelt var det, vet man inget dör man inte av det, putts veck med fredag den 13:e.

Hej....

... Vet ni vad? det regnar och blåser ute, waaaaaaaaith for it... IGEN!


30 sekunder

Jajemen ni läste rätt, 30 ynka sekunder snabbare, 10 sekunder snabbare per minut, det rullar på åt rätt håll med löpningen, sakta men säkert, små små baby steg, jag ler, jag är bra, jag ger mig en klapp på benet och tänker nöjt, 30 sekunder snabbare än i måndags är ju inte så dumt med tanke på att jag tränade igår tisdag också fast utanför spåret iof, men nej klapp klapp!

Skapligt suugen

Shiit va mycket man vill göra och åka på. Känns som att om man vill ha hösten och vintern 2010 fullspäckad är nog detta inget problem precis.

STHLM FIFTY FIFTY CRUISE
MAGALUF REUNION
Turkiet
KP - Party


Guud det finns så sjukt mycket. Nästan så man längtar lite till hösten nu, men man ska ju ha råd till allt också iof, eh va faaen sånt löser sig.


Oooj

Det var 20 timmar och 49 minuter sen jag uppdaterade här inne, det hade jag ingen aning om var helt bomsäker på att jag uppdaterade igår kväll, men se där även mitt minne sviker mig ibland.

Magsår?

Fan vad det värker, hela tiden, oro i hela kroppen. Missa till och med kanske ett jobb erbjudande igår för att jag inte vågar svara i telefonen på än gång när jag inte känner igen nummrena nu. Och det är ditt fel, bara för att jag tror att det ska vara du, jävla idiot, orkar inte med sånt här drama med att byta telefon nummer en gång till. Jag som trodde att jag skulle bli lämnad ifred efter gårdagen, damn it hurts!


Löprunda

Idag har jag varit ute på en löprunda och mat rutinerna har varit på topp. Snart har jag ätit fem ggr idag, precis som det ska vara. Träningsrundan på spåret gick topp notch nu, hade minskat tiden med ca 6-7minuter sen sist jag och pappa tog tid och det är bara en månad sedan ungefär. Nu ska jag bara få ner det till 4 minuter snabbare sen är min form så bra som den i stort sätt kan bli enligt mina grunder, Nu kör vi så det ryker :).

USB

Mitt USB minne har fått fötter, det är helt spårlöst försvunnet. Man kan ju inte precis ringa efter det själv och det hjälper väll knappast att anmäla det till polisen? Så hur tusan ska jag hitta det då?

Frulle

Efter tre timmars vaken tid utan något i magen lät min mage som ett vulkanutbrott, nu har den äntligen fått avnjutit en nyttig och otroligt god frukost bestående av fullkorns müsli och bastisktbröd med lätt pålägg, mums.
När magen är nöjd, är Amanda nöjd.

Ge mig ett jobb, TACK!


Inget utan er <3

Jag vore inget utan mina underbara vänner, ni gör mitt liv, Tack för att ni är så himla dumma, underbara, knäppa och spårade <3.

Folk som inte fattar

Kan man störa sig mer på folk som inte fattar än jag? Alltså finns det något drygare, helt jävla serriöst? Vad har du innanför pannbenet? Sorry, but im gonna go my own way.

Borlänge

Tar mitt pick och pack till borlänge under dagen, eftersom aftonbladet ljög om vädret idag också, ingen stor sol = shoppingväder.

Arg som ett bi med krokodiltårar

Ja jag mådde då bra efter att ha tränat, var slut som en jävla gnu men sen mitt uppe i min härliga lycka skickade A ett sånt jävla irreterande sms, det var så att jag ville banka huvudet i väggen, ja mitt huvud eller vafan jag vet inte "dennes" eller mitt spelar ingen roll för tillfället, vet bara att jag är arg, riktigt arg, arg som ett bi, så arg att jag började grina, fjomp Amanda och sina krokodiltårar som gör så hela ansiktet blir torrt av salt och att hela golvet blir täckt av tårar. Nej fan hellre, när ska folk sluta behandla en själv som skit om jag får fråga? Nu sätter vi stopp för det här, alla för en, en för alla.


Choklad och träning

Skulle ha en nyttig dag idag, nyttig frukost, mellanmål med frukt och mat med lax och potatis, riktig hälsokost. Ja men se där, efter jag pratat med elin i telefonen om pizza, cola och allt som hör där till smög jag mig sakta och säkert fram till center rullarna jag köpte på båten, ajaj hann hjärnan tänka och ändå fortsatte jag att öppna det ena pappret efter det andra och vips så hade jag redan ätit upp halva rullen utan att tänka mig för. Att inte hinna tänka mig för är också som jag skrev i förra inlägget typiskt mig. I vilket som ska jag iaf ut och träna och eftersom jag haft en del av en semester vecka den här veckan kan jag väll få unna mig utav gottesaker mer än 3dagar, man måste ibland!

Typiskt mig

Typiskt mig att ångra mig när det gäller kläder men jag var ju såklart lov att börja fundera på om Lipsy klänningen jag köpte på andra sidan havet var min stil när jag väl sitter här hemma, No return now. Sälja eller behålla, det är frågan. Så vad tycker ni mina trogan läsare hjälpa mig om den kommer fortsätta hänga på en galje/hemma hos någon annan eller om den kommer svingas på mig.

  
Klicka på bilden för förstoring


Try to Making something great <3


Hooome

Yeah Im home agien. Sweden dude´s.


Hösten fortsätter

Jiiiihaa, Gud fortsätter att pissa på oss. Okej gud jag ber om ursäkt för alla tokdåd jag orsakat, Jag biktar mig, Si så jag har syndat, Amen! Slutar du pissa på oss nu?

Åland

Ja igår skulle jag uppdatera bloggen innan jag skulle ge mig iväg till båten, tänkte skriva något i stil med här är jag, sista minuten amanda och ändå skriver jag det här inlägget men jag hann inte ens det, så sen var jag tydligen. Resan till båten var knappast smärt fri, vägarbeten och ösregn, tjeeena liksom, men jag kom på rätt båt och anlände tidigare än vad jag räknat med trotts alla stopp och förseningar.
Nu sitter jag iaf hemma hos stumpan Emelie och vi har precis varit ute och hurrtat och jag har dragit igenom lite kost och träningsråd under vägen, inte så kul samtals ämne kanske men jag tycker väll om att snacka om något jag är bra på någon gång iaf. Har i vilket som fått emelie att dricka hela 1½ liter vatten redan, så det går ju åt rätt hål, hon är idel öra, duktig flicka. Nej nu ska vi bege oss ut på stan. See ya!

Bååt

Imorgon ska jag med min bil som knappt lunkar framåt bege mig upp på ålandsbåten i kapellskär. Har aldrig åkt båt själv och sist jag åkte båt är minst 3 år sedan och inte bara nog med det ska jag köra på bil jäveln också. Nejnej det här går nog bra.

Home sweet home

Jag mellan landar hemma för övernattning i stort sätt. Ja så ser dom flesta av mina dagar ut nu förtiden, ute och far överallt. Hinner typ vattna blommorna och dricka ett glas vatten själv och sedan är jag på vift igen. Dags att varava ner sig ett par kilo kanske? Eller? Nej kanske inte.