80 åring med rullator

Jag är nu en 20 åring med en kropp som en 20 åring men med muskler och stelhet som en 80 åring med rullator. Tackar björn för helvetes passet och inväntar dom kommande dagarna av obeskrivlig smärta aka träningsvärk. Just nu är det bara smärta och värk och imorgon lägger vi på träningsvärken också. Nu ska jag inget annat göra än att invänta mat, mumma sa fisken.

Dagarna i stockholm

Här kommer lite smått och gott i bilder från dagarna i stockholm.

             


Fysträning

Ja om två timmar ska jag och Daniel iväg på fysträning och jag vet någon som kommer njuta extra mycket av att äntligen få tortera mig personligen och det är Björn Schirlbauer, fy in i korven vad jag kommer ha ont imorgon, under tränings passet och ikväll, har en stark känsla av att jag kommer bli invalid efter detta tränings pass, Jeeejji dom som vill se mig som ett rutten päron aka invalid kolla förbi sen. Pöss påer.

Fattig

Jao jag har precis kommit hem från sthlm efter två dunder dagar där. Så sjukt jävla bra på raw comedy club, bästa någonsin, rekomenderas verkligen. Nu är man fattig som en kyrka råtta också, vart en ny jacka från Mango, jag är kär på riktigt nu alltså, så himla underbar och hade det inte varit för Daniel hade jag inte haft råd att inför skaffa denna kärlek, det vart min andra förtidiga födelsedags pressent och för mig kvittar det, jag är så himla nöjd med jackan, ja så nöjd så jag till och med vill sova med den, den hänger på en pidestal, så fin, bilder på dagarna och på jackan kommer imorgon eller något, nu ska jag bege mig iväg och dansa av mig lite, kroppen är lagom stel efter asfalterade gator och 2 timmar på buss men det mjukas nog snart upp. Halloween, YEAH!

Rosa bandet

Sitter och kollar på Rosa bandet galan. Jag beundrar alla som verkligen sattsar och skänker hundra lappar, jag skulle också vilja bidra men med mina ynka korv ören jag får per månad nu är det inte lätt att få allt att gå runt. Jag brukar iaf alltid köpa någon litet band att ha på jackan, förra året köpte jag ett rosa armband från kolletionen bara för att bidra med något, i år har jag bara bidragit med att köpa bambi toapapper med bidrag till bröstcancer fonden på, bättre än inget? Hjälp ni också.


Det enda jag har råd med..

... Är kläder som ingen kan se. Underkläder med andra ord, rea på underkläder är det enda jag istort sätt kan unna mig känns det som, bbbbooorrring. Ska bli intressant att gå i sthlm hela dagen imorgon och beundra skylt dockorna eller Daniel som kommer spendera tusen, Kul jul. Negativit tänkande? Eh va fan vi suddar bort det och ser det från den ljusa sidan, jag har ju trotts allt ett par skor att gå runt i och dom är dessutom hela, jag kan skatta mig lycklig jag, Tummen upp för den! Btw, Kanske kan behöva underkläder ändå, vissa är inte lika hela som mina skor.

LADIES NIGHT den 12 november

Förtidig födelsedags pressent av min kära mamma vart en biljett till ladies night, tror det kommer bli helgrymt.


<3


Ge mig mat

Mmm finns det nå bättre än att äta efter att man har tränat? Ååh ska bli så gott, måste bara vänta på att min mupp till kille ska sluta jobbet, enklare när man var själv på såvis, äta när man vill, men dumt att klaga så himmla mycket mysigare att äta med någon som gör hjärtat varmt, spagetti och köttasås, slurpa som i lady och luffsen, mums.

Godmorgon

Ja godmorgon alla glada, har nästan precis ätit frukost och nu sitter jag bara och filosoferar med lite bra musik.
På dagens schema finns det inte så mycket att göra förutom att plugga till redovisning, ha redovisning och sedan träna. Dagen kommer rulla på fint tror jag, brukar göra det nu förtiden, det liksom rullar på fast man inte hinner med och notera det, så det ska vara, tycker jag iaf. Det säger väll bara swissch och sedan är det nytt år, 2011, undra vad det året kommer att bjuda på, för det här året, 2010 har verkligen varit händelserikt, ont och gott, ser fram emot ännu ett år av ståhej och lugna mysiga höstkvällar. Veckorna fram till nyår är rätt fullspäckade så jag antar att jag kommer skriva på nyårs aftons morgon, jäklar vad snabbt det gott precis som jag skriver idag, dagarna bara rullar.

En te

En te och en banan på det här och min dag är fulländad. Idag orkade jag inte göra nå stor kok så det vart lite yoghurt med lite nyttigt fågel bröd (frö bröd). Var toppen över i:et må jag säga, då jag verkligen inte kände för varm mat här i min varma lägenheten och huvudet sa liksom dunk i väggen och rakt ner i soffan, så nej jag hade ingen lust att koncentrera mig mer idag, trött som en gnu men det är inte precis en nyhet, är ju en vandrande zombie jämnt nu förtiden, fast det passar ju rätt fint såhär till halloween, slipper spöka ut mig och kasta pengar på en kostym, alltid se allting från den ljusa sidan eller vad säger ni?

Plugg

Gaaah imorgon har vi redovisning på psykologin, så idag har jag varit bänkad i soffan med skrifter på datorn, lösa papper utspridda på golvet utan någon som helst ordning, böcker i högar på soffbordet och pennor i rosa och blyerst i högsta hugg. Skrivaren står beredd på golvet för att mata ut ennu fler papper men jag känner att nej nu jävlar är det dags för en paus, en ben sträckare helt enkelt, en promenad i det fina vädret, ja det blir det. Höst solen here i come.

Min lördag i några bilder


Sing

Sjung med fåglarna, solen skiner och det är lördag. Idag beger jag och daniel oss ut på landet för att sova i husvagn, ja den ni, inte så jävla vanligt kan jag ju inte påstå, men i vilket som så ska vi sova där. Dagen kommer att bjuda på promenad runt sjön, innebandy, middag och spel i en härlig mix, känner på mig att den här lördagen kommer att bli mys. Uppdaterar nog inge mer idag så vi hörs imorgon igen alla glada party bananer.
TaTa for now.


Äntligen fredag

Ja och så var det äntligen fredag och helg. Helgen är redan fullbokad och den spenderas utan alkohol och med trevligt sällskap. Hoppas ni också passar på och njuter av det fina höstvädret för det tänker iaf jag göra.
Trevlig fredag allihopa.

Gårdagen

Gårdagen spenderades ute på landet hos familjen. Vädret var alldeles underbart. Bakade bullar och var sedan ute i stort sätt hela dagen med min andra hjärt halva Alvin.
Så nu tänkte jag passa på och bjuda på lite bilder från igår, njut och kolla, visst är hösten bra underbar ibland?

 

   


Happy

Jag ser att solen tittar fram bakom träd topparna nu. Det ser kallt ut utanför fönstret. Vill känna en sval bris och bara vara och det är exakt vad jag ska göra efter jag varit på mitt möte vid kl 10:00 idag. Ser framemot att få åka ut till landet och spendera någon timme där, vara ute och inandas den riktiga hösten.


En del av mitt hjärta

Manchester united gjorde så att man vart lite små sur, WAYNE ROONEY, ska lämna mitt lag, fy fan säger jag bara, först Ronaldo och nu Rooney, fuu*k, trotts det trista beskedet kan man ju inte göra än att älska dom ändå. Forvere <3


Kul

Kul att man sitter här och är helt svimfärdig nu, typ hela kroppen darrar och jag ser nästan inte vad jag skriver här på datorn, suddigt som tusan. Fan vad jag hatar det här, blödit näsblod i dryga halvtimmen, har precis gett med sig och Tacka gud för det annars hade det blivit sjukan och bränt i näsan...

RAW COMEDY CLUB

Igår gjorde Jag och Daniel en spontan bokning till Raw comedy club, live i sthlm. Har länge velat sitta i den publiken och se just den kalla och råa helt underbara humorn man brukar se på tv. Jag hoppas verkligen att jag får ett minne för livet. Raw here i come!


Dagen bara gick

och det sa swiiich. Jobbat med åk 4 hela dagen idag så huvudet var nere på marken, släpades efter min kropp, vart någon form av power nap så ja lite piggare är vi. Nu blir det invadera gymmet, svettas lite så man somnar som ett barn i natt. see ya

Tjolla hej

Idag har man ju uppdaterat mycket? Saknat mig? Ja klart ni har, tänkte bara skriva hej lite snabbt, håller på och hjälper bror att plugga, full fart medvetslös.. Uppdaterar lite senare.

Irreterande

När man har planerat en sak sen sviker hälften, tur sam fan att min soulmate Elin ALLTID ställer upp iaf. Nej skål på er och botten upp!!!!

Rätt cool

Jag är rätt cool i vanliga fall men igår kände jag mig mega mäktig, ASCOOL.
Tänk att man har en kille som kan uppfylla saker man inte ens trodde att man kunde få uppleva någonsin, som att tillexempel få sitta i en stor, ja sju jävla stor brandbil och dessutom få testa en hel brandmans dress? Jag kan då säga att jag verkligen fick en hihi - attack precis som jag förut spått. Jag ville springa runt och låta som en brandbil och bara vara. Lovar det var mäktigt som tusan, bättre än att leka törnrosa när man var 7år, ett minne för livet helt enkelt och visst tusan klär jag som brandman? Liten och nätt men göör söt i kläderna, skämt o sido så passar nog karlarna bättre i dom stora kläderna än jag själv, mums för brandmän.


Musica <3

Lite nytt på min spelningslista..

Rihanna - Only Girl
C-Cret - Closer
Mohombi ft. nelly - Miss me

Godförmiddag

Min karl har åkt på match och jag röjjer i hans lägenhet. Taggad till tusen inför utgången med tjejerna ikväll, kommer bli awesome. Johnossi på scenen och lite sprit i magen kommer göra kvällen till en överallt och ingenstans kväll, flyga till ingemansland? Nej jag ska dricka med måtta? Skratta på ni, jag kan! Eller kan jag?

Gud vilken dag <3

Gud vilken mys dag det här har varit och den kommer bli bättre. Nu är jag uppe på mina rosa små moln igen och jag vill aldrig mer komma ner härifrån men sådan tur har jag aldrig så jag får nog sväva ner snart och sätta mina vackra underbara fötter på jorden igen, i vilket som ska jag snart komma att bli ett 5årigt barn igen med en hihi attack och en pirrig känsla i magen, mer om det får ni se eller höra om sen. Pöss på er alla underbara människor där ute på andra sidan om dumburken.

Inga lektioner idag

Idag vart det lektion och undervisningsfritt för min del, lite tråkigt men då hinner man njuta av fredagen till fullo. Ska snart iväg till valonen för en snabb fika och sedan vet jag inte riktigt hur dagen blir, återstår att se, bloggar garanterat ett par ggr till idag iaf, så jag säger väll adjö för stunden.

Förut

Det kändes som vi kunde prata om allt för bara ett litet tag sedan, håller allt på att rinna ut i sanden nu? Du vet det är det sista jag vill, du är en så jäkla underbar person som hjälpt mig finna mina två ben på jorden igen, keep on going?

När alla andra drar på stort

Ja men precis, när alla andra drar på stort med ben & jerrys glass, kebab eller coca cola så tänkte jag joina dom med ett glas av min fina och smakrika nyponsoppa full utav c-vitaminer, mumma!
Men Imorgon är det fredag och det står FETT på schemat, all day looong.

Jävlar..

.. Håll i hatten för här blåser det orkan, brr sa måsen som flög förbi nyss..

Hemma på lunch

Har precis slängt i mig lite kyckling paj, ska snart springa tillbaka och undervisa i SO igen. Hela dagen som SO lärare, skulle ha haft tyska nu på eftermiddagen men fick fortsätta med SO:n. Idag blir det första gången jag ska undervisa för åk 8 och 9. Lite halvnervös då dom garanterat har lika smarta hjärnor som mig, eller ja en del iaf. Vem vet det kanske blir dom som undervisar mig? Återstår att se.


Utan bild

Vi kör en till uppdatering bara för skojs skull utan bild. Ska bli bättre på det där, Lovar er men jag hoppas mina ord räcker sålänge. Hörs imorgon efter skolan..

Heldag

Idag har man varit igång hela dagen, varit nervös till fullo, tränat och fått huvudvärk.
Jag körde nämligen min första dag som lärare idag, var som jag hade tänkt mig eller ja ungefär, var nervös som tusan innan men när jag väll var inne i klassrummet drog jag på min Amanda charm så tacka gud för att jag överlevde med lite humor och skämt. Jag kör imorgon också och då blir det hel dag, tror ungarna saknar mig redan faktiskt, skämt o sido. Har även hunnit med att hälsa på mor och bror som var här i fagersta idag samt tränat. Träningen gick super, svettades som en gris och kände mig riktigt fräsch efteråt som att andas på nytt igen så att säga. Nu blir det endast tv kväll i min ensamhet, så för att värma mig tänkte jag sitta i min stora pösiga morgonrock och dricka varmchocklad med grädde som toppen över i:et, trevlig lill lördag allihopa!



Räkning

Ja men Grattis! Jag fick hem min mobil räkning idag och jag må då säga att mina ögon höll på att trilla ur, okej jag visste att den skulle vara hög men en räkning på 992kr är nog aningen till överdrift, Bara att betala och se glad ut.


Storstädning

Blöta fötter, uttårkade händer, damm och svabb. Nu är lägenheten skinande ren, klapp på axeln Amanda. Hurra vad jag är bra.

Ute i kylan

Kom in i värmen för ca en timme sedan, jag och D var ute och gick i ca en timme, förbi Hedins och handlade lite saker, men fy i helvete vad kallt det är ute och det är ju förtusan inte ens minus grader nu, hur ska jag överleva vintern? För det enda jag vill nu är att krypa ner i en stor varm vinteroverall och aldrig lämna den, men att krypa ner och använda 100 klädesplagg nu är då ingen bra ideé för vad kommer jag då vara lov att använda i vinter?
Nej tacka vet jag Turkiets värme <3..


Vart?

Ja gissa vart jag var igår? Det låter typ bruuum bruuum, det sitter oftast snygga hjälpfulla män i den, den har ett blinkande ljus, är av färgen romantik och låter på ett speciellt sätt?

Rätt gissat... Igår fick jag följa med till brandstationen med D och jag bara måste skryta. Jag kände mig som ett litet litet barn när jag såg dom stora brandbilarna, jag kände mig faktiskt som 5 igen, när man satt på golvet och lekte med bilar och barbie dockor. Fick se vart dom byter om och jäklar vad mycket kläder det finns, sju jäkla coolt, Brandbilar..

Ja tjena

Ja tjena tjena mittbena som turkarna älskar att säga. Jag sitter och pillar på mitt redovsnings material till psykologin som vi ska framföra om ca 2 veckor och nu såklart märker jag att dom filmerna och alla chatt sidor om just mitt arbete inte vill hittas, jag tror jag blir galen, måste hitta det annars är jag rökt som en regnbåge på öppen eld i en tunna..

Hemma..

Ja då var man hemma och tillbaka till vardagslivet med kyla utanför dörren, plugg och söndags mys. Jag har haft det göör skönt i Turkiet med stor sol, ca 30 grader och trevligt sällskap. Tackar Elin som följde med och förgyllade min resa, samt såklart min underbara familj. Trotts mitt upp och neriga humör är jag nöjd med resan till värmen. Nu ser jag iaf bara positivt på det hela, Jag är gyllene brun och det bästa av allt är att vi slipper turkar hängandes som slashasar efter elin och en massa tutande jäkla trafik. En hel dels shopping vart det med där nere, men som vanligt nu förtiden är Elin värst, Tacka vet jag fick vi igenom resväskorna hem. Nej nu ska jag bege mig ut och lagra skafferiet till vintern, okej kankse inte så långt fram men iaf en månad framåt, Sveensk maat, muuums.

ÄNTLIGEN

Vi är på språng, vi är laddade vi är tända.... Nu jäklar är det äntligen dags för att lämna kalla sverige och säga hej till paraply drinkar och värme i Turkiet. Hörs om en vecka gott folk. Yeeeeejjj party party!