Underbar fredag och början till lördag

Fan vad jag har hunnit med mycket idag och jag känner mig så otroligt glad, det bara pirrar i kroppen av glädje sånna här dagar älskar vi :D<3. Har varit med Elin till västerås och för en gångs skull slapp jag vara den som handlade mest, jag köpte bara det nödvändigaste, klapp på axeln åt mig. Efter det pussade jag på elins hästar, tiggde mat av hennes föräldrar och sedan andvände jag mig utav deras el för att fixa håret och nu andväder jag även deras dator, tänk vad folk är snälla mot mig. Hade en kanon dag på jobbet också, jobbade på star ikväll och fast folk spillde ut en drink över hela black jack bordet var jag duper duper glad, eller rättare sagt är. I natt kommer jag sova som en ängel på rosa fluffiga moln, Vill verkligen ha en till kväll som denna, tänk den toppa till och med en hel del dagar från det onyktra hållet, wiiiho, det artar sig. God natt!

Gran Torino

Gran Torino så jävla värd att se. En film som är ett måste! <3

Framåt

Minus hastighetsmätare, minus trippmätar, jaja dumt att klaga bilen går ju framåt igen iaf.


Kapuut

Blöt som en hund? Blöt som en katt? Naa jag vart nog så blöt som en människa kan bli. Det bara öste ner när jag kommit halvvägs på träningsrundan idag, jag var dyblöt när jag kom innanför dörrarna, mötte en tant i trappen och hon såg helt förskräckt ut när jag kom där med kläder som man bokstavligen kunde vrida ur. Inget väder stoppar än för lite träning, så låt det regna, låt solen skina, låt blåsten slita tag i mig, det bara på´t ändå!


Boda borg

Idag har jag varit inne på boda borg och gjort av med lite av min sprudlande energi. Blåmärken på knäna och huvudvärk är ett måste efter en heldag inne på boda. Löst geni uppgifter och lekt djungelapa. Valde dock fel dag att leka inomhus på, då sommar solen äntligen tittade fram efter ett par rejält mulna dagar, men som sagt man kan inte alltid time:a in allt.


Ljusår

Nu var det näst intill ljusår sen sist jag uppdaterade här inne, vad kan jag säga, jag har haft fullt upp.
Brännboll och en skål med vatten, jobb och träning. Tiden tickar på snabbare än vad man anar faktiskt. Snart är sommaren över känns det som. Helt otroligt! I fredags duschade jag för första gången på över en månad i varm vatten, Det kändes verkligen som höst ute. Hoppas på en snar och snabb vändning nu, det är trotts allt bara juli, en månad till med stor sol och värme är ett måste helt klart! Sol sol kom hit till oss. 

Surt sa fisken

Ingen lust alls att jobba ikväll, jag undrar hur länge jag orkar fortsätta med det här jobbet, så himla tråkigt när man vet att alla ens kompisar är ute och har hur kul som helst medans en annan får jobba och göra vadå? Ingenting. Surt sa fisken när han smakade på saltvattnet!

Inget liv

Ja för jag har inget liv. Startar datorn för att skriv God natt! Övertrött som en gnu är jag och endå sitter jag här och fummlar ihop något. Egentligen är jag bara vaken för en sån liten sak som att ställa om mig inför helgens kväll/natt pass. Nej för tusan nu blir det skalla kudden, Puss påer!

Orkan/flyga

Det blåser orkan här, så jag tycker nog att det är lika bra att jag går ut på en promenad. Min tanken med att gå ut när det blåser såhär mycket är väll att kanske få uppleva min barndoms dröm att få flyga som en fågel. Det måste ju finnas en liten liten möjlighet att lätta nån cm från marken iaf?

Living the dream

Vi tror på oss, det borde ni också göra. Det kommer ställas vissa krav men jag lovar uppfyll dom för det kommer bli så jävla grymt. Att spåna planer med Miss Elin är så sjukt roligt. Ser framemot våran hemliga planering som kommer äga rum i antingen oktober eller november och inte bara nog med att vi kommer få uppleva något man typ aldrig kan uppleva i sverige kommer vi åka utomlands till Thailand nästa år om allt fortsätter som det gör nu.
Skjut mig! Känns som jag lever i en dröm!


Träning och sömn inför morgon dagen

Idag har jag gått en power walk och lyft lite vikter. Tredje dagen på rad med träning och det känns skönt med lite frisk luft och humör. Nu ska jag börja förbereda inför kvällen här, ska upp kl 6:00 imorgon, har två möten inbokade, inget jag ser framemot för jag har en känsla av att solen vill titta fram imorgon, hoppas sista mötet runt 10 går snabbt som bara vinden.

Sparkcykel

Vart en sväng på min sparkcykel idag som jag sparat från jag var 5 år. Haha nejdå men det vart iaf en sväng på Brorsans MTB, ungefär samma lika?
Helt total slut i benen när jag kom hem, men det är ju för tusan så här det ska kännas när man tränar, längesen jag kände denna smärta. Fast inget mig emot med lite härlig smärta som strömmar i mina lårmuskler, ser såklart fram emot lite påbyggnad av mina underbara muskler som egentligen redan är perfketa, skämt o sido, no hard feeling, right? Nu blir det någon nyttig macka som belöning och någon bra film, en perfekt vardgas kväll helt enkelt!

Borta

Jag börjar faktiskt funderar på om jag fått ord torka, kan inte ens skriva klart mitt personliga brev som snart ska in till högskolan, vad är det här om jag får fråga? vart tog mina ord och min vilda fantasi vägen?

Träning

Nu lever jag bra!
Är så himla skönt att kunna träna utomhus, jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. Ångest attack? JAAA! Vad fan är vintern bra för liksom? Man kan ju för tusan inte stoppa snoken utanför dörren utan att få rysningar. Nej tacka vet jag, sommar is the shit!
Idag vart det iaf en sväng på sjön med kanoten här ute hos mina kära päron, är hundvakt åt söt Alvin. Och jag klagar absolut inte över att få tillbringa några dagar här ute på landet, har man tråkigt här har man bara ett allternativ och det är att träna, så förhoppningsvis får jag mycket gjort i träningsväg den här veckan. Skulle egenligen ge mig ut och spela fotboll men det vart inställt så blir en lång promenad med hunden och efter det tänkte jag pumpa musklerna i gymmet här hemma i huset, funkar väll lika bra det, antar jag!

Converse

Den här godingen anlände till min unika samling igår. Är den inte helt underbar? Jag och elin fick en varsin av hennes föräldrar som tack för att vi varit hund och husvakt. Kan ni fatta? Hur jävla snällt som helst. Tack tack tack <3


Back to the reallity

Tillbaka till verkligheten då gott folk. Borta från en värld av alkohol och sötsaker och tillbaka till en värld av tränings pass och nyttigare mat. Ser faktiskt framemot att träna, känner mig som en riktig soff potatis men man kan som sagt inte alltid vara fit for fight man måste kunna vila och bara vara i nu:et ibland också.
Ska röra på mig minst 15-30 min varje dag beroende på tränings aktivitet, sen blir det 4 dagars dubbla pass så då blir det upp mot en dryga timme av rörlighet. Helgen har som sagt varit tipp topp och jag kan inte påstå att jag inte kommer sakna att bara vara men jag har mina mål och i dom målen ingår hård träning, så nu jävlar ger vi järnet igen! 

Helgen

Skratt
Flottigt
Sprit
Disney låtar
Spyor
Glas splitter
G&M
Portan
Nära vänner
& krigs målningar

10 ord ger mer än 100 bilder i huvudet!


Får ni upp några härliga bilder?
Fan vilka underbara dagar jag haft, så ensamt att komma hem till lägenheten nu när man bott hos elin i 5 dagar. Tack för allt vännen <3.

Varning för svordommar

Vad är värre än blod sugande myggor? Jo det ska jag baske mig tala om för er, Fästingar, dom är värre, fula små rackare som mer än gärna vill sitta och suga på mig.
För mindre än dryga 5 minuter sen såg jag en jävle krypa på min så kallade vita sol stol, jag och elin tog stenar för att slå ihjäl fanskapet. Elin tog en liten sten och jag tog en sten av den större typen, gissa vem den dog av? Jo min, efter ett tags pressande såg vi hur han sakta men säkert föll ner mot under jorden. Vila för fan inte i frid, för det är du då inte värd!

Skål på er!

Fan vad jag mår bra nu. Sitter ännu en gång och roar mig med en alkohliserad drink, inte alkis, utan jag gillar helt enkel att njuta utav livet, ja jag är nog en livsnjutare, tolka det som ni vill. Sitter i vilket fall ute i solen med bikinin på i högsta hugg. Snart inväntas det grillning och en hel del trevligt folk. Skål på er!

Inneboende

Jag sitter och smuttar på en iskall cola medans jag hör hur regnet smattrar mot veranda taket.
Jag har gått och blivit inneboende hos Elin från och med idag till och med söndag. Idag ska vi överraska oss själva med att göra värsta gorumet middagen, Fiskpinnar och mos. Mums, värsta skickligheterna man måste ha för att kunna göra detta. Smaklig måltid på er alla.


Unna dig när du kan

Sitter med en iskall cider i handen, kollar ut över himlen från min balkong på sjunde våningen. Livet är allt bra underbart ibland. Sitter och inväntar bästaste Elin, vi ska ut på äventyr, eller äventyr och äventyr, det blir en runda till hamnkrogen och efter det beger vi oss till norberg och succe portan. Himlen är alldeles klarblå och att bege sig till hamnkrogen och köpa en kall för att sedan titta ut över vattnet kommer absolut inte sitta fel. Trevligt sällskap och bra väder, den här onsdagen blir ännu en av dom många sommarnätterna att lägga på minnet.

Bil och handbok

Kul att min bil är importerad från tyskland och att handboken är skriven på tysk äckel. Hade tyska i skolan men dom här orden är ju utanför min språk kunskap iaf. Nu blir det översätta handboksfan i någon timme framöver.

Dagens outfit



Linne - Sjal från ge´kås som är omgjort till ett linne
Short´s - Levis 501
Skärp - H&M
Smycken - Thomas Sabo

Heja heja friskt humör!

Jag har precis varit ute på ännu en jogging runda och idag må jag säga att motivationen för en gångs skull var på topp. Pappa hjälpte mig nå otroligt mycket efter vi var ut och tränade igår. Han fick mig att kämpa yttligare och inte bara lunka i min egna värld. Jag måste ligga i nu, har yttligare ett mål att sträva efter nu och sen om jag uppnår det här målet om ett år eller tre har ingen betydelse bara jag har min envishet kvar för att klara det är jag nöjd. Nej fyfan vad jag känner mig positiv nu, fan va roligt att det gick så himla bra med tiden och allt. Heja heja friskt humör!

Bil skrutt

Men va fan, det var väll åt helvete, min tappra riddare sviker mig igen. Bilen vill inte funka som den ska igen, damn it, vad har jag gjort för att förtjäna stora jävla utgifter!

Vet ni vad jag kom på?...

... Att tår är fula!

En måndag

Värmen fortsätter även denna dag men istället för att ta bilen bort till badplatesen så drog jag och pappa på oss löpar skorna och drog en vända ner till badets, som belöning kastade vi oss i det kalla och avsvalkande vattnet, det var verkligen gud domligt skönt om jag får säga det själv. Nu vankas det mat här hemma i huset och efter det drar vi iväg och spelar fotboll.

Obeskrivligt <3

Obeskrivligt. Spaninen tog hem VM guldet i fotboll. Så jävla skönt när bollen nuddade nätet. Låg på golvet, skrek och sprattlade med fötterna högt, Pappa satt i soffan och svor och jag skrattade medans tårarna kom. Jag och pappa har under hela matchen schebblat emot varandra, rivaler under dagens match, vi får se när vi enas om att spaninen faktiskt är bättre än holland. Vi har spolat tillbaka typ 100ggr pga dömningar som vi inte tyckt varit rätt och si såvidare. Tävlings människa, Javisst. Nej Fyfan va häääärligt, Spaaaanien <3<3<3 Love iiit.


Värme bölja

Luften står still och jag håller på och flyter bort. Jag flåsar som en hund och känner mig som ett margarin paket, Ja ibland är sommaren mer härlig än vad man förväntat sig. En kall till fotbollen ikväll kommer iaf inte sitta fel, Längtar!


Senil snören

Senil snören. Ja jag köpte mig ett par senil snören till mina solglasögon i fredags när jag var i västerås. Jag tänkte på så sätt har jag bättre koll på dom och riskerar inte lika lätt att tappa dom, men se där, jag lyckas tamme fan med allt. Glömde glasögonen i Norberg igår trotts senil snörena, grymt besviken på snörena, inte på mig själv utan på snörena.


Linne - Chicy.se
Skärp - Gek´ås
Vita jeans shorts - Gek´ås
Solglasögon - Armani
Senilsnören - Syn care
Smycken - Thomas sabo/dollar


Today

Sitter ute på balkongen och lyssnar och hör ljud av musik som spelas från olika håll. Ikväll är det sommar festen här i Fagersta och jag jobbar. Jag sitter med en glassbåt i handen och tycker måttligt synd om mig själv. Försöker se det positiva i det hela men lite sur är man ju att dom satt sommar festen den här helgen och inte nästa. Men vad stoppar det mig, Jag och Elin har spikat fast vid en två dagars nästa helg och det lär väl kanske spåra lite lätt så det är bara att ta den här helgen med en nypa salt, vem vet jag kanske ger levern ett eller två års längre levande på så sätt.


Linne - H&M
Bälte - Gbgshop
Jeans shorts - Levis 501
Glasögon - Armani
Nördsnören - Syn care
Smycken - Thomas sabo


Hamburgare/powernap

Har precis ätit hemma lagade hamburgare. Var nå in i helvete gott om jag får säga det själv. Var evigheter sen jag åt hamburgare då jag inte äter sådant ute. Kärt återseende av hamburgaren <3. Nu ska jag ta mig en powernap, ja en sån där förbjuden sak ni vet, men mina ögon går i kors och jag ska jobba natt så jag har faktiskt rätten på min sida idag. 


Halv år

Gud vad mycket onödigt skit man äter under sommrarna. Man bara äter och äter onyttigt hela tiden. Hur kommer det sig egentligen att man äter mer under sommar halvåret än under vinter halvåret. Är det en social grej att äta onytttigt på sommrarna eller är det bara så att vi äter upp oss till vintern för att klaga kylan ?

Sjuk på sommaren

Ögonen går i kors, kroppen vill inte lyda och jag börjar bli allmänt trött på det här nu. Alvedon, näs spray och hostmedecin, kul!
När fan vart det vinter? Man är sjuk på vintern, inte på sommaren, jag försöker säga det till min kropp men den tycks leva sitt egna liv, glömt bort att det är över 30+ ute och att sommaren inte består av att vara sjuk utan av att njuta och ha roligt. Försvin, blås bort, dumma förkylning. Nu ska jag kurerar mig rejält, ska vara pigg till helgen, punkt slut.

Info

Har blivit dålig på att dela med mig av bilder från mitt liv men jag lovar er att jag snart ska bli bättre med det. Outfits eller bara bilder från dagarna som paserar kommer snart att visas upp här igen.

Innerligen en skön dag

Idag ska jag ligga med en ordbok nere vid sjön, bara ägna mig åt det som komma ska bli viktigt i mitt liv ett tag framöver samt göra det jag blivit bäst på, bara njuta och fånga ännu en strålande dag, Känna solens strålar värma mig och känna vinden svalka av mig när det behövs, jag tror innerligen det här kommer bli en skön dag.

Nerladdning

Nu har jag laddat ner mitt första objekt genom tiderna. Nu jävla blir det ny musik på mitt USB minne till bilen. Tack brorsan <3

Über <3

http://www.youtube.com/watch?v=iW3BRKiVG10

In her eyes
There's love and fire
In my heart
She's burning through
But I don't mind
In fact I like it
Though I'm terrified
I'm turned on but scared of you

Vart tog du vägen?

Ursäkta mig men igår stod det faktiskt både på tv, i tidningen och på internet att det skulle bli fint väder idag? Men det enda jag ser är mils långa moln som sträcker sig enda bort till fjärran. Min pepparkaks bruna färg kommer ju försvinna och det går ju faktiskt inte för sig. Här är det faktiskt brunhets tävling på gång ;P.

Roligt

Gaaah hatar att stå i telefon kö, gud vad det är roligt att ringa samtal ibland.

Dagens

Idag består dagens träning av ett fotbolls pass, fan va kul det ska bli, grönska på knäna, nu kör vi hårt.

Get use to it!

Just nu slog det mig att jag kommer bli grymt gammal. Alltså jag kommer ju lätt bli 103 år, fan vad ni kommer få stå ut med mig länge, bara börja vänja er, finns liksom inget annat sätt, för jag kommer då forsätta skratta så mycket som jag gjort den senaste tiden och vet ni vad? Jag är en envis jävel som gillar att skratta så jag kommer lätt nå mitt mål. 103 hell yeah!


Världens bästa vänner

Kaaapiissch, folk är så nyfikna så att det är synd om dom. Tur att jag har världens bästa vänner <3.

Fläkt

Sitter utslagen i soffan med köksfönstret öppe, balkong dörren öppen och fläkten på i högsta högg ovanför mig. För bara en minut sedan hann jag tänka, när blir det kallt i min lägenhet? När började jag gnälla på värme? Funkar verkligen fläkten? För jag märker då ingen skillnad och tillsist, kommer fläktens blad flyga åt helvete snart eller håller fläkten den här gången också?

Jag hatar

Jag verkligen hatar när den här rutan kommer upp. Min dator har baske mig fått fnatt!


Orm

Var ute och sprang för tredje dagen i rad idag. Hade absolut ingen motivation men har man inget bättre för sig är det bara snöra skorna och bege sig ut i sommar värmen. Jag hade ungefär kommit 10-20m in på jogging spåret när en orm jäkel slingrar sig precis framför fötterna på mig, lång som fan var han, jag skriker, hela fagersta måste ha hört mig, orm fan måste vara självmords benägen, helt serriöst. Okej egentligen skrek jag inte och ormen var väll egentligen inte en meter framför mig utan snarare tre meter så jag hann iaf reagera, men lång och ful det var han allt.

Jag vs hela världen

Har precis lagt ifrån mig mitt nya plugghäfte, Det är grymt mycket ord man måste lära sig och min hjärnan snurrar runt och puffar rök samtidigt, känner mig helt salig, var ett tag sen man satt ner och verkligen koncentrerade sig så här intensivt. Och medans jag sitter här, inomhus och kollar ut genom fönstret med pennan i handen är alla andra på P&L festivalen och super skallen av sig, inte bokstavligt talat men ja ni fattar vad jag menar. Jaja jag ska ta ett glas vatten nu, ja ni vet det där vanliga kran vattnet som piggar upp tillvaron lite. Skål på er, eller vänta är det inte förbjudat att skåla med vatten?


Berörd

Tårarna rullade längs min kind. Tänk att en dans en koreografi på rätt sätt kan beröra mig så extremt mycket så jag är lov att leta reda på detta stycke/nummer här på internet. Den här gången har Mia Michaels verkligen gjort bra ifrån sig, det är makalöst. Jag är berörd från fötterna och uppåt. Jag tror det är dags att söka in för att börja dansa igen. Fan så magiskt. Saknar dansen i mitt liv, att få dansa mer med andra och inte bara jobba själv.
Ni måste bara se klippet, man får bläddra ner en bit på sidan innan man ser inspelningen. Men snälla tryck på PLAY!

http://www.rickey.org/?p=42959