Betraktare

Ja så är det skrivet. Man kan få fram att jag är en betraktare (en person som njuter av att se saker) genom att läsa av mitt kroppsspråk, hur coolt är inte det och framför allt hur coolt är det inte att precis varenda mening som stämmer in på en betraktare stämmer in på mig, det är ju förtusan, MEGA COOLT!

Bowling

Idag har jag pluggat och sen har jag och Daniel varit och par bowlat med Jessica och Per, det var hur trevligt som helst trotts att jag som vanligt förlora, ja jag kom sist, på den sista och ruttnaste plattsen, men vem grinar läpp för det när man hade det hur kul som helst. Tack för förfrågan J & P.

 

Förövrigt såg jag ut såhär idag

Linne - Bikbok
Kofta - Gina tricot
Strumpbyxor - Indiska
Smycken - Thomas Sabo


Latmasken

Ut och kolla på bandy i den ryska kylan istället för att träna själv, latmasken har funnit sig tillbaka, eller så kan det bero på att jag redan tagit en mega lång promenad, städat hela lägenheten, julpyntat åt Daniel, lagat mat, pluggat och sytt. Jag är då otroligt duktig på vissa fronter iaf.

- 15 grader

Termometern står på minus 15 grader ute, Nu är det verkligen vinter må jag säga, brrr. Vet inte hur jag ska kunna träna hullet den här veckan då jag är hos daniel blir det ungefär minst 3km att gå till gymmet och sedan hem igen, bara energi att hålla sig varm kommer ju gå åt på vägen, men känner jag mig rätt finner ni mig i gymlokalen minst två dagar den här veckan på något vänster iaf. Nu ska jag koka lite ägg och plugga psykologi, hemprovet ska vara inlämnat imorgon, så dags att kanske lägga i den högre växeln.


Brottarfys



Sometimes alla we need is a change


Pepparkaksbak

Åter tillbaka efter en händelserik helg med bland annat pepparkaksbak med min älskade.
Här kommer lite bilder på min duper fredag.

    


Julsånger

Stämmning på högnivå här i min lägenhet och min ensamhet, dansar runt till några riktigt härliga julsånger så som, Rudolf med röda mulen, Tomten jag vill ha en riktig jul och tomtenissarna. Hur underbart är det inte med jule tider?

Plugg

Har precis fått i mig lite mat i magen efter ett konditoions pass på gymmet, Nu ska jag ta tag i ett helt annat slit göra och sätta ögonen i psykologi hemprovet, detta kan bli intressant.


Räkningar

Nu var det roliga för nästa månad slutfört, räkningarna sitter inne där dom ska och allt är betalat och klart tidigt för en gångs skull, klapp på axeln.

 


Gröt

Jag vill ha gröt, har ätit gröt och är proppmätt. Jag var då inte sugen på någon mat så fick bli en kvällsfika idag igen, stor varaiation när Daniel jobbar, eller inte. Saknar min plutt och att äta med han. Nu får man istället sitta framför tvn och dumburken samtidigt, gamla goa tiden är åter igen och det känns rätt trits. Får göra det bästa av stunden och egna mig åt mig själv, ego stund..

Home

Nu är jag hemma och har proppat magen mätt med kvällsfika. Har varit över till Linnea och Jimmis nya lya, gud vad fint dom hade det, avundsjuk. Tack för en toppen kväll vännen, riktigt roligt att bland annat prata gamla minnen..

Tränat

Ja jag är inte bara tillbaka i bloggen utan på tränings fältet också. Jag har inte kunnat rört en fena på en hel vecka så idag kändes det riktigt skönt när man kunde pressa sig själv till 110%. Körde Ben, mage och kondioton och när jag idag avslutade med crosstrainern dröp svetten om mig, ser fram emot att gå upp och träna 8:00 imorgon, jag är morgon pigg så lika bra att beta av det, för sen har jag skola hela eftermiddagen.

Im back

Yes im back. Ursäktar för dålig uppdatering men allt har gått i ett svep i helgen. Åkt pulka, fått ålands besök och festat av taket på ringvägen. Min helg har varit fullständigt underbar, kan knappt finna några fel, såna här helger vill vi gärna se fler av framöver. Tänkte att när jag ändå uppdaterar nu kan jag lika bra passa på att säga att jag har världens underbaraste pojkvän, du och jag älsko <3


Snow <3

Jajemen det snöar utanför fönstret och jag har lurat med mig Daniel ut på fartfyllda äventyr med pulkan min, kommer bli legendariskt. Åh andra sidan ser jag inte fram emot att plumsa med högklackat ikväll men som sagt allt går väll annars är det ju mest nerförs backe till krogen så jag tar väll pulkan i värsta fall?, Prima skinka, japp japp.

SVÅRT

Gaaah, hur svårt kan det vara att komma på något att ge till sin pojkvän i julklapp? Han vägrar säga vad han vill ha så jag får dra till min fantasi. Fantasin är det inge fel på det är mer att kommer han gilla det, tänk om inte, är det helt fel sak och såvidare. Jag blir galen, måste komma på något snart, har för fan ändrat mig minst 3ggr vad det gäller val av julklappar till han. Pust och suck..


Möte & Avesta

Nu inväntar jag mitt möte som börjar kl 14:00 och efter det är det i stortsätt helg. Jag och min karl ska ta bilen över till avesta gå i lite affärer och sedan ska vi bland annat bada bubblepool och basta, ska bli så himla skönt.

Bumping road

Gud vad guppig gårdagen var igår men huvudsaken är att den började på topp och slutade på topp inte sant? Lite svackor är väll inget att grina för?
Vill börja med att Tacka alla som grattade mig igår, värt milljoner och tack till er alla som var här och hjälpte mig äta upp fikat. Fick kanon mycket fint igår av mormor, morfar, familjen och av min Älskling som jag egentligen fått jackan av, men han nöjde sig inte med det, fick pengar, blomma och en lykta som är så jävla snygg. Fick ett vetrinskåp av familjen plus ladies night biljett och medlemsavgift på areibicen. Vetrinskåpet var såklart mammas idé bara hon som kommer på sånt, men jag har så fruktansvärt svårt för förändringar och gillar inte ens möblerna jag har nu och ändå köper hon ett skåp i samma färg ska bli kul att se hur det ser ut på söndag, antingen kommer jag börja grina eller så kommer jag för en gångs skull gilla förändringen.

Hurra hurra..

För idag är det Amandas födelsedag. Grattis till mig själv. Ett år äldre, fan vad jag ser fram emot minna första gråa hårstrån och mina rynkiga fingrar och kinder, fan nästan så man måste fira ännu mer nu när man fyller över 20? Jag mår toppen och min klass i 4an, okej inte min klass men jag kallar dom för mina för dom är så jääävla underbara. Dom kom iaf rusande fram till mig idag när jag hade 6an och kramade mig, hur glad blir man inte då? Dom små har förgyllat hela min dag, dom <3.




Jag vill

Jag vill baske mig gymma, träna skiten ur mig, det här suger. Armen var puts veck hela dagen idag också det är först nu jag kan sätta upp håret någorlunda bra. Får inte träna för Daniel och inte för mamma. Men guud. Jag hinner ju inte träna nå den här veckan och nu återstår ju bara onyttigheter? Blir fan att träna under helgen och där med basta. Fredag, lördag och söndag, Nu kör vi..

Powerwalk

Har precis kommit in i värmen efter en timmes powerwalk samt lite fotografering. Här kommer lite av bilderna jag tog under gången.

   


Some eyes tell you more then you will know

On the days I can't see your eyes
I don't even want to, open mine
On the days I can't see your smile
Well I'd rather sit and wait the while
For the days I know you'll be near
'Cause I day without you just isn't fair
See the days I can hear your voice


Dagen

Ja imorse när jag slog upp mina lite mindre pigga men vackra ögon såg jag en skymt av solljus bakom moln täcket på himlen, jag trodde att dagen skulle bli lika fin som gårdagen men så vart det inte. Hade varit så skönt att ta en långpromenad runt sjön och bara njuta. Jag får tyvärr nöja mig med trök promenader då jag dragit på mig nå skit i armen efter intensiv träning och hårt arbete i 2 dagar, Hoppas det ger bota tills imorgon, jag önskar det iaf..

Min kärlek



Ja här är min kärlek av min kärlek. Ja detta är som sagt min förtidiga födelsedags pressent av mitt hjärta han själv. Så jävla snygg jacka så jag tuppar av.
Märket är av Mango som för övrigt har hur mycket snygga kläder som helst, som jag vill ha.
Tack daniel <3


Spännande

Imorgon ska jag iväg och kolla på ett Fullblods sto, ska bli så himla intressant och se hur hästen är och höra vad ägaren säger. Nu håller vi tummarna för det här.


tv:n

Alltså hur högt har grannen på tvn? Det bara ekar i mitt huvud och då är det ju förfan en vägg i mellan?
Någon karl som pratar hör jag, säkert nå tråkigt vetande program som säkert är bra för kunniga men för oss normala helt ovärt. Men låt han spela jag slår snart på bio anlegningen och skruvar på några volymer så får vi se vem som skrattar sist..

Älska allt

Vilket väder va? Jag har varit på sur humör i 2 dagar pga vädret men idag är min bästaste vän framme igen. Älska solen, älska allt.

Dagen med stort F

Då har vi kommit till dagen med stort F. Om man nu kan säga så? Farsdag med andra ord. Idag kretsar allt runt våra pappor. Det är liksom deras dag, trotts att jag inte tycker att föräldrar är värda att fira på speciella dagar så älskar jag min pappa och vill passa på att skriva Grattis och tacka för att han födde mig till en sån vacker flicka som jag kommit att bli idag? Ja va fan jag är ju som sänd från himlen, ängla lik?
Skit samma det här var pappas dag och jag vill passa på att säga att han är världens bästa pappa just för att han har hjälpt till och gjort mig, uppfostrat mig, pinat mig runt löpar spår som gett fina resultat idag, att puscha en är min pappas grej och han finns där om man behöver hjälp bara man frågar. Pappa du är Unik och vi barn älskar dig <3



Brottarfys

Wiiihoo idag är helvets dagen kommen igen, brottarfys med Björn står på schemat får se hur hård träningsvärken blir den här gången då. Heja heja.

Rått?

Ja hur rått får det egentligen bli ute i luften? Jag tror jag var den enda jäkeln som frös på bandyn idag, Sju helsike vad kallt det var, dom andra verkar kunna det där men jag antog att dom var nå slags grott människor? För jag var faktiskt påbyltad, mössa, vantar, skidjacka, 2 tröjor, långkallingar, mjukisar och skor, så hur tusan kunde jag frysa är min fråga till er? Aja skit samma nästa gång är det termosar och pansar dojjor som gäller.

2 månader

Idag är det två månader prick för mig och min man. Gud jag tycker om dig så himla mycket, du är en stor del av min värld och mitt hjärta. Bara du <3


Shiiit

Shiiit va grymt det var igår kväll på ladies night, jag kommer absolut åka på det där igen, tycker synd om er alla killar som missar den här showen. Den var hel grym, jävlar vilket drag det var igår inne på conventum i örebro. Tackar min mamma så jävla mycket att jag fick chansen att åka med på en oförglömlig kväll, jag känner mig verkligen lyckligt lottad, suverän kväll, verkligen!

   


Ladies night

Dags att svepas bort till en annan värld en värld för bara tjejer/kvinnor, ikväll är kvällen för ladies night som jag fick i förtidig födelsedags pressent av mamma, hoppas på en otrolig kväll i nyktert tillstånd, pöss på er.


Jag och bilen är hela

Yes jag och bilen är framme hela hos min familj. Det var en helvetesväg sista biten 30km/h, oja där gick det verkligen undan, men med modd och is under så får man acceptera att köra i snigel fart ibland, kan vara bra för en annan att faktiskt bli tvungen att ta det lugnt någon gång på vägarna.

Jobb?

Ja att inte ha ett jobb är sju jäkla frustrerande ibland, ibland är det så man önskar att någon blir skjuten så att man kan få dennes jobb plats, okej skjuten är väll att ta i men långtids sjukskriven?

Ser det snöar

Det snöar som bara den här. Kollade ut genom fönstret och det är mer snö än igår, min bil står bra där den står nu också med sommar däcken på, sommar däck är bra värdelösa egentligen vem kommer liksom ihåg att byta vinter däck precis innan snön kommer? essch min bil får den vara som den är nu en krypin iglo, rund, vit och kall?

Snö och slir

Ja idag är det verkligen snökaos ute och jag har sommar däcken på, hurra, var så jävla slirigt när jag skulle åka hem idag så jag fick köra i 30km/h, hur tusan ska min skuta kunna klara sig hem till familjen över 4 mil bort med sommar däck? Mina vinterdäck ligger mitt ute på vischan och jag kan nog inte ta mig dit, hm hur löser man detta?

Vet inte?

Vet inte vad jag ska skriva idag om jag ska vara ärlig, har brist på fantasi idag, ja men hör och häpna ibland kan jag också tappa min fantasi förmåga fast det är ju som alla vet väldigt sällan, men jag tänkte bara skriva det så ni är medvetna om mitt problem för dagen och därför inga inlägg. Hörs imorgon men förhoppningsvis bättre fantasi.

Det sa bara poff

Hur tusan vart klockan 22:30? jag bara undrar.. Jag och daniel har helt tappat tiden idag, vi trodde klockan bara var 21:00 nu men nej då var hon 22:30. Vart tog den här helgen vägen?

Varma mackor

Suget efter varma mackor har funnits sedan klockan 9 imorse så nu ska jag styra min skrutt till affären för att inhandla franska, skinka, ost och tomat och sedan ska jag lägga upp alla mackor på två plåtar och bara moffa. Får se om man kanske slår ett smörgås rekord ala Amanda ikväll.


Tacka gud

Tacka gud eller tacka snarare min underbara pojkvän som ev möjligtvis räddade mitt liv igår, känns som det var nära att försvinna bort och bli en ängel ett tag. Ååh Daniel du är underbar och blir det mer och mer för varje dag.

Dagens

 



Lång stickad tröja - secundhand
strumpbyxor - Indiska
Smycken - Thomas Sabo


Försenade

Hatar när det inte går enligt tidstabellen, nu har jag redan blivit irreterad så nu kommer jag vara störig hela vägen till rättvik. Min skjuts är försenad och det här är liksom Daniels serie premiär, så ja jag har all rätt att bli små putt, bäst för dom att dom gasar i 120 till rättvik, jag ska vara där före tre och så är det bara..

11:22

Ja klockan har just slagit 11:22. Jag sitter bänkad vid Daniels dator med högmusik. Jag känner mig på riktigt bra humör och solen skiner. Humöret kan bero på socker kicken efter att jag mulat godis hela morgonen, fredagar och lördagar är mina riktiga syndar dagar och jag bara älskar dom. Idag beger sig skutan till Rättvik för att kolla när Daniel spelar Bandy. Efter det har vi tänkt en utgång men vi får väll se vart och hur kvällen slutar inget som är spikat rakt ner i spikhålet ännu. Trevlig Lördag på er allihopa.

Gaaaah

Morgon problem eller ja klädproblem. Nackdelen med att ha förträde i klädhögarna är att jag fick med mig en hel del hem igår. Jag vet inte vad jag ska ha kvar eller vad jag ska lämna tillbaka. Såklart tycker jag och daniel olika också. Har dock några timmar kvar att avgöra mina köp, just nu vimmlar det och jag försöker endast få ihop allt.
När plånboken ekar är valet inte lätt.

Märkt kläder

Märkt kläder i 3 hela timmar. Grus i ögonen nu, dom bara vimlar, trött som en gnu och med mig har jag någon som står med en hammar och slår hårt på mitt huvud, det värker lite smått.
Utan linnea och förträde i kläd högarna hade man aldrig orkat jobba alla timmar ut. Imorgon kör vi igen men då ska jag och Linnea redan dit vid 15:00 och bege oss hem vid 20:00 någon gång, då kan vi snacka om trötta tjejer. Nu ska jag iaf äta lite mat med min käraste man, Fiskpinnar och mos, gourmet mat av hög klass, magen skriker hungrig och jag är grymt sugen på maten, fiskpinnar är så jävla gött. Pöss påer!

Daniel

You make me smile, just for who you are, crazy as I, we are the perfect couple.
It's you I live for it's you I want. That every morning waking up next to your side is something extremely magical. To get to kiss you goodnight, makes my heart racing and when you say I'm the only one for you and the best thing that happened is a tear along my cheek. You are wonderful and you are mine <3



Smörgås tårta

Mhm jag är fan bäst. Har precis gjort en smörgås tårta, själv med mina bara händer. Skinka/Räkor. Bara invänta att få äta upp den då. MUMS!

Vill bara säga

Ja jag vill bara säga att Sooooolen skiner idag, YES äntligen. Happy happy

Men nej

Men nej nu är hösten baske mig inge kul längre. Att höra regnet slå mot fönstret ännu en dag gör att man bara vill klättra på väggarna, missförstå mig inte Jag ÄLSKAR hösten men nu är det tråkigt. Jag blir galen, man kan ju liksom inte kliva utanför dörrarna utan att bli dyblöt. Gratis dusch iof..

Tycker om dig <3, Bara dig!


Pensionärs jävlar

Igår såg jag premiären av pensionärs jävlar. Det var stundtals bra, inte just pensionärena utan minerna på folken som dom drev med, fast jag föredrar helt klart mitt Raw comedy club, kommer alltid vara number one för mig på humor listan när det gäller program. Här kommer ett litet klipp på en av komikerna som uppträdde när jag och Daniel var på Raw i Fredags.
Al Pitchers

http://www.youtube.com/watch?v=44klo13ifmE


Powerwalk

Det gick ju bra att gå trotts den enorma träningsvärken men om jag råkade stanna som när jag var lov att knyta skorsnörena så gjorde det väldans ont i mina små rara muskler. Aja promenaden avklarad nu blir det Nesquick och mjölk.


Riktiga vänner

Riktiga vänner är dom som förlåter och förlåter och hittar varandra gång efter gång, nära och riktiga vänner är dom som no mather what alltid ställer upp för varandra. Att inte prata på en vecka till att prata en hel vecka ut är också ett exempel på bra vänner. Jag vet vilka mina riktiga vänner är nu och dom andra klarar jag mig utan, tacka vet jag och att jag nu ÄNTLIGEN rätt ut allt med min partypingla Emelie, är så himla skönt, att vi kanske kan få en riktigt bra kontakt igen gör mig F*n tårögd. Tack för att ni finns där ute, ni vet vilka ni verkligen är.. <3


Uppdatering : Träningsvärken

Ja men jo det är så kul att ha ben som är puts veck, en rygg som är kaputt och en nacke som är stel opererad. Alltså det här är så sinnessjukt så jag bara vill lägga mig ner på golvet, trilla ner under jorden och komma tillbaka igen när jag är fullt bruk igen, för det här är som att vara en sengångare, allt går helt serriöst i slowmotion, tar en kvart att byta kläder från mjukis till vardags, ja ni fattar nog själva? Och jag som brukar ha värst träningsvärk andra dagen, heja heja imorgon kommer jag nog inte upp ur sängen, återkommer med det. Nu blir det mys ett tag sen ska jag försöka pallra mig ut och röra på benen iaf, inte bra om jag blir för stel.

Snart ett år

Ja snart har det gått ett år sen jag tog körkort och jag har inte skadadt någon eller kört av vägen än, peppar peppar ta i trä. Och det har snart gått ett år sen jag fyllde 20år också, hej och hå vad tiden går, jag inträder snart 21års fasen, undra hur kul det blir? Att fylla jämnt är oftast större än att fylla ojämnt men jag och min vän elin sa och lovade varandra att alltid ha lika kul och alltid roa oss lika mycket trotts att man fyller ojämnt, man ska väll fira sig själv redigt mycket jämnt? Oja, snart förbereder jag för årets 21års fest och jag hoppas att folket som alltid sätter ett leende på min läppar kommer att deltaga.

Aja vidare till nuet. Tror att det är dags att slänga i mig lite frukost, fast först ska jag försöka ta mig upp från soffan, fan träningsvärken har verkligen satt sina spår från igår, bara jag rör på mig en millimeter känns det som om kroppen ska gå i tu, funny funny...