Fuskat

Tro det eller ej, jag har precis fuskat. Jag har fuskat med att äta kvällsmål efter kl 19:00, är ni lika chockade som mig? ;P. Jag skyller på att nesquick flingorna faktiskt kallade på mig från skafferiet och det är ju faktiskt oartigt att inte svara på dess önskan?! Ja dom kallade faktiskt på mig..

Träning

Nu är jag precis hem kommen från en jogging runda. Jag hopppades på lite svalare väder eftersom det var smock fullt med moln ute innan jag begav mig iväg till spåret där brukar jag springa. Men se där, väl framme vid spåret kommer den där jäkla runda gula grejen fram stor som fan uppe på himelen och steker sönder mig. Man håller för tusan på och kolar när solen gassar på när man tränar ute. Lite hat kärlek till sommaren sådana ggr och stor kärlek till sommaren när man ligger på stranden och bara latar hela dagarna <3.


Förberedning

Passepartout
Förfaren
Ockra
Indolens
Artematik
Eskalera
Rapsoid
Sampla
Burdus
Prolog
Kontaminerad
Farsi

Nu får resten av sommaren bestå av att uppgradera hjärnan, detta är bara en liten del av allt jag måste ta in och lära mig. Jag ser fram emot utmaningen då jag är en människa som verkligen gillar när det är lite svårare, när man får kämpa efter det man vill ha, när hjärnan helt enkelt får jobba lite extra, dock kan man inte få allt man vill ha, det märkte jag igår, men man får fortsätta vara posetiv ändå, från ont till gott, Nu jävlar kör vi!

Lite tur gör väll alltid susen?

Snart ser ni mig i blå uniform!
Har nämligen goda nyheter för stunden. För ca en timme sedan trillade ett kuvert ner i mitt brev inkasst, innuti kuvertet låg det som många andra ggr ett papper, ett dokument, ett brev, ja kalla det vad ni vill, på pappret stod det iaf att jag får plugga in historia som jag inte hade i skolan men som jag verkligen behövde som en kompletering till mina framitda mål och drömmar, YES känner jag nu, äntligen lite tur på vägen, så nu har jag mitt livs chans. Nu är det bara boka högskoleprov och sen är det bara börja fiffla med alla detaljer och kompleteringar till polishögskolan.


Äntligen

Nu har jag längtat, längtat i flera herrans timmar. Jaaa, nu äntligen, nu äntligen ska jag få vrida om kranen och duscha i kall vatten <3

Varmt

Igår innan jag gick och la mig tänkte jag att imorgon bitti kör vi ännu en joggingrunda. Var meningen att jag skulle gå upp tidigt ta bilen och åka iväg och röra på benen lite, men icke sa nicke, efter bara en halvtimme uppe så var tempraturen redan uppe i 20 grader i skuggan, får nog sikta på att gå upp med tuppen imorgon för att få springa i en något svalare tempratur.

Grattis

Har precis slängt ihop en smörgåstårta och en vanlig jordgubbstårta till min bror som blir 19år idag, eftersom jag är pank tar jag fram mina tillgångar istället och ger han lite sötsaker. Grattis till han <3

MTB

Jag skrek som en tjej, fast jag inte for omkull, jag var koncentrerad till 100% och varje gång jag skulle sträcka mig efter vattenflaskan tänkte jag nu är det kört.
Solen gassade och man kunde känna hur värmen trängde in långt innanför skinnet. Så fort man nådde fram till dom skuggiga partierna, kände men svalkande brisar. Jag hade svårt att få fast mina fötter men tillslut släppte nervositeten och jag kunde få fast fötterna snabbare och snabbare, inte så snabbt som ett proffs men hyffsat snabbt för att vara första gången. Jag har ännu en gång begett mig ut på nya äventyr så igår fick jag för första gången i mitt liv testa att cykla på en MTB cykel ute i terräng, med riktigt bra cykel och skor.
Lärorikt och roligt, nu kan jag skryta inför brorsan.

Förlåt för dålig uppdatering men här får ni några kortfattade rader om helgen.

Helgen har bestått av tusentals myggbett, klia på myggbetten, dricka alkohol, ramala omkull och få blåmärken, ha skit ont samt en hel del mys.
En rena rama rolf helg, lite av varje, en del ångest och en hel del skratt. Både gott och ont. Lite av varje släcker törsten bäst. Tack till er alla som gjort helgen till det lilla extra och gå och dö era jävla blod sugande mygg.

Ångest

Ångest är väll egentligen rätt överskattat men ändå kan man inte låta bli att ångra ett par dumma val man gör under livets gång. Jag har sån jävla tur att ha en stuttande familj och vänner som no mather what alltid ställer upp för mig. Vad som än händer hjälper dom mig och det är sånt som egentligen spelar någon roll för då klarar man allt. Men som burk lennart sa tidigare idag, onödigt att ha ångest, gjort är gjort och det försvinner inte bara för att du går runt och ältar det, bara rikta blicken framåt och fortsätta vandra.

Midsommar

Glad midsommar är väll lägligt att börja detta inlägg med. SMHI visade på några kommande åskskurar under dagen men annars skulle temparturen ligga runt 21-26 grader i skuggan, hyfsande väder trotts allt, jag hoppas på mest uppehåll. Eftermiddagen/kvällen ska tillbringas ute i Flängan, blir väll som vanligt ett jävla röjj där med alla underbara människor man känner, så jag ser innerligen framemot en fartfylld och trevlig dag.

Sol/västerås

Idag låg jag nere på bryggan här ute vid mamma och pappa på landet. Så underbart att bara guppa upp och ner och höra ljudet av vågor som slår i mot bryggan. Dock var min hund med ner och förstörde tillvaron med att dränka mig blöt med hans blöta päls och sedan skita ner och lägga sig raklång över min handduk, attans att man inte kan avsky han mer än vad man vill ibland!
Efter 2 timmar i solen, blandat med växlad molnighet begav jag mig till västerås för att shoppa lite, JA IGEN! Min gloria sitter tätt på huvudet just nu. Vart ett par Levís 501 Shorts, sitter så jävla snyggt så det borde egentligen vara förbjudet att bära dom, hittade även en buister och eftersom shortsen inte är dom billigaste att köpa stoppade vi inhandladet för dagen med två plagg, rätt duktigt ändå, men nu är jag fattigare än någonsin och imorgon är det midsommar, eh va fan, bara köra.

Soligt

Idag har jag tillbringat hela dagen ute i solen, helt underbart väder för tredje dagen i rad, undrar dock hur länge detta väder har tänkt att hålla i sig och vad det blir för väder på midsommar, dags att kolla med SMHI kanske.
Dagen har iaf bestått av sol, grillat, fotboll och senaste momentet var en cykeltur. Var så stel av allt cyklande när jag klev av cykeln så jag kunde knappt vekla ut benen men det är väll så det ska vara, en enorm runda och lite sådär halv ont efteråt, ja då sover man bäst har jag hört. Nu blir det Blåbärspaj ala Amanda.

Trötter

Döp om mig till trötter?
Nu är det läge att byta namn på mig, ja just nu i detta ögonblick är det tillåtet att döpa om mig till trötter. Vore ju faktiskt rätt coolt att efterträda han i snövit och dom sju små dvärgarna eller vad tycker ni?
Jag har varit något grymt trött idag, kanske beror på all sol och alla aktiviteter från gårdagen, ja inte vet jag. Men ögonen går i kors och det känns som om jag ska stupa framlänges när som. Orkade endast sitta ute i solen dryga en timme idag medans gårdagen bjöd på sol hela långa dagen. Jag ber och bönor om fint väder inför morgon dagen också så att jag kan ta igen några soltimmar då istället.

Försenat

Jag som hade allt så jävla planerat, en somrig outfit och en lite mer varmare till midsommar ifall det var så att himlen ville öppna sig över huvudena på oss och släppa ner några vattendroppar i vårat underbara sverige. Men nu verkar det dessvärre som att min Guess klänning jag skickat efter är förseenad och sådant gillar vi inte. Har man en plan kan inte alla jäklar bara följa den då? Nej tydligen inte, allt verkar nog vara lite ovisst i mitt liv nuförtiden, dumt att klaga då spontana grejer kan vara kul men hallå nu handlar det ju faktiskt om kläder ;P.

Kul

Fortfarande svinigt ont i ryggen, hör axel partiet till ryggen eller är det ett separat parti? För jag har iaf ont i nacke och axlar också. Det här är segt, vet inte hur jag ska lägga upp veckans träning nu när man gått och slagit ihjäl sig näst intill och träna måste jag för det blir ju lätt så att man tycker att man har tillåtelsen att tröst äta när man har redigt ont, vill någon blåsa?

Gul och blå/ pepparkaka

Efter en hel dag i leksand sommarland har jag lyckats slagit mig gul och blå över hela ryggen känner mig som ett mongoli nu. Det gör sjujävla ont men det är ju dumt att klaga när resten av dagen har varit tipp topp rent ut sagt, kan inte vara nöjdare. Strålande sol, humöret på topp och en solbränna som ännu en gång sparas till mitt pepperkaks bruna utseende som jag strävar efter denna sommar. Nu blir det hundra liter aftersun och linement till ryggen.

Ajajaj

Aaaaj kommer jag låta snart. Detta kommer göra ont, jag lovar..

Min skrutt

Vad ska man med en kille till?
Jag har ju min stora söta Alvin som pussar på mig på kommande och frivilligt varje gång jag hälsar på.
Min skrutt vovve <3

Leka

Imorgon ska jag hoppa på hoppbubblor, trampa på konstiga cyklar, kasta mig ut i en forsränning och åka hoppbåt.
Jag ska plaksa som en säl, bli våt som en val och bara njuta hela dagen. Imorgon beger jag mig på äventyr till Leksand sommarland, kan knappt berga mig, jag älskar aktiviteter av alla dess olika slag och att få göra av med lite energi i ett vattenland sitter då aldrig fel.

Brölopp

Ja nu var det där eftertraktade bröloppet äntligen över. Har varit sådan hysteri kring kunga bröloppet den senaste tiden så man har ju nästan själv fått magsår. Jag är inte så insatt i det hela och vill nog inte vara det heller, jag tycker bara allt är så jäkla överdrivet, så gillar ni och stöttar ni sveriges kunga familj till 100% så läser ni nog fel inlägg nu och bör med andra ord sluta läsa dom här raderna.
Alla har vi egna åsikter och jag tycker det är så kompiöst löjiligt hela pratrasket. Visst jag förstår att man är lycklig när man når fram till den dagen man ska tacka ja till att leva ihop med en person resten av livet, men måste det gå över gränsen för det? Tänk vad det där bröloppet egentligen har kostat oss? Alla skattepengar bara sögs ner i ett stort svart hål till deras brölopp och här sitter vi andra knapert som fan med en knäckemacka i handen för mer har vi inte råd med, detta var bara ett exempel, men ja ni fattar vad jag menar. Det är överdrivet att rusta upp allt i sin närhet där bröloppet ska äga rum bara för att man ska gifta sig, livet är inte perfekt, vi är inte perfekt inte ens ett brölopp är perfekt bara för man lagar saker, ett brölopp kan bara bli perfekt om det nu ens kan bli perfekt, om du själv slappnar av och lever i nuet.

En runda vid sjön

Var ute och sprang en runda för några timmar sedan. Det var helt underbart ute, inte för kallt och inte för varmt för att springa en sväng. Sprang nära sjön och det är väll ändå toppen över i:et eller vad tycker ni?
Man känner sig inte så jätte fräsch sådär dirket efter en träning, vare sig det är gym, fotboll eller jogging, men efter duschen och när man sedan får chansen att sitta ner igen då pumpar hjärtat ett extra slag varje gång, det är det träningen går ut på, ren, smärtsam och uppfriskande kärlek.

Och så vart det ett klick till

Jajemen jag är på språng. Det är som ett rått bo i min plånbok, fattig som en kyrkråtta är jag men någon gång någon dag, ja en dag som denna måste man bara få unna sig något. Nu har jag även snart ett par harems byxor i min ägo, just love it !

Klick

Det sa bara klick så var GUESS kläningen äntligen beställd, hoppas på att den inom snar framtid finns inom mina väggar på lägenheten, helst innan midsommar. Mums nu är jag en lycklig kvinna igen. Shopping bådar gott för hjärtat men inte för plånboken.

Arg

Ingen mat i magen och lätt irreterad. Helt otroligt att jag ens kan skriva det här blogg inlägget på min brorsas dator, den suger balle rent ut sagt, så enormt irreterande och inte bara det så är jag svinit hungrig också, bra toppen, ja great.

Huuwa

Jag avlider sakta med säkert. Hunden ligger och fiser i ett här nedanför mig, jag får shipa efter luft här inne alltså, vad har hunskrutten käkat. Huuwa

Frestad

När jag sätter mina tänder i dig är det nästan så jag känner ett stopp, ett stopp om att här räcker det nu är det nog. Har fått denna känsla många ggr förr men som vanligt gör du mig så himla frestad. Om jag suger lite grann, ja det kanske är mer okej, fast bara lite. Bara sådär att jag får känna dig tätt emot min tunga, tätt emot mina läppar.
Jag sväljer och jag sväljer det går inte att hindra, min hand fortsätter neråt, neråt där resten av det förbjudna finns, resten av alla godsaker, Fan varför är godis så frestande?

Slut

Nu är jag helt slut, ja bokstavligen är jag faktiskt för en gångs skull helt slut. Jag ser även fram emot att bara lägga mig framför tvn och glo på någon bra film utan att lyfta ett enda finger till ikväll, det kan man kalla slut då jag aldrig kan tagga ner i vanliga fall, jag antar att träning i 4 dagar i sträck tar ut sin rätt. Skulle egentligen ge mig ut och gymma nu men jag tror nog själv att det är bättre att vänta in lördagen och köra ett sten hårt pass då istället för ett fjöl pass nu som det troligtvis skulle bli om jag ställde mig och började lyfta vikter, kroppen skulle vara som skummgummi, mjuk som en banan.

VM

Gör ni likt som mig, följer VM i fotboll på tv nu?
Om inte har ni väll iaf sett coca cola reklamen för fotbolls vm. Jag bara älskar den reklamen, jag undrar faktiskt om inte den reklamen är den bästa som någonsin gjorts?
Ja men tänk efter själva. Fotboll blandat med dans, dans blandat med fotboll, en helt underbar artist som gjort låten och sen cola på det. För mig kan det iaf inte bli mycket bättre. Tummen upp, nu gillar jag iaf reklamavbrotten 10% mer än förut..

http://www.youtube.com/watch?v=6C4g60-45Kc

Tvätt

Dags att göra som dom gör i amerikanska filmer, ha på sig en bikini och tvätta bilen, kan inte bli mycket hetare än så ;)

Soligt

Underbart väder ute idag, kan man göra mycket mer än att älska sommaren? Jag är helt klart en sommar människa, ingen höst, ingen vår och absolut ingen vinter människa. Stor sol och över 30+ ska det vara.

Payback time babe

Finns det någon bättre känsla en hämnd?
Naaa jag tror nog inte det.
Hämnden är ljuv,  EMIL EKROOS ;D
Låt mig får skratta mitt hämnd skratt, mohahahaha

Bloggen

Efter två timmars slit är nu bloggens nya utseende fixat. Är otroligt nöjd med resultatet, sommrigt, syrligt och vackert, allt i ett helt enkelt. Med lite ljusa toner på bloggen kan man ju alltid hoppas att man kan lockar fram solen igen också.

Brr

Från sommar till höst, från höst till sommar. Jag må säga att juni månad började med lovande förhoppningar inför sommaren, men väl inne på vecka två kom regnet, dom kalla vindarna så var sommaren som bort blåst och hösten satte sina krypande köldspår innanför huden. Hår på armar och ben som rest sig redan, har inte väder gudarna vaknat från den långa vinter sömnen ännu? Det är faktiskt sommar nu, Hallå, hör ni mig där uppe? Det är kallt på våran jord.

IGEN

Vart tog orken vägen?
Känns som att all luft bara har siprat ut, finns inget kvar inom helium ballongen. Känner mig posetiv och mår bra men är trött som en jude. Gäspar och pustar, sover och frustar, ja ni förstår nog själva, hur tusan kan jag ha blivit såhär trött så jag inom loppet av 3 dagar, kollapsat framför tvn två ggr? Låt mig påpeka att jag absolut hatar att sova middag eller lunch eller morgon ja kalla det vad ni vill, men kolla vipps så somnade jag ändå, IGEN dessutom.

Ord

Pappa kallar min bil Uggly Betty, men hon heter faktiskt Lilly, bokstaverar L-I-L-L-Y, Lilly pappa, lilly.

Stöna

Att stöna i sängkammaren eller stöna på gymmet, vad är egentligen skillnaden mellan att ha sex och att gymma, att stöna eller stöna?

Ehya

Min 14åriga brorsa har snott sprit av mina föräldrar, dumt val, LIIIIVAT!

Bror <3


Powernap Amanda

Shiit jag är inte personen som bara somnar och tar en powernap helt utan förvarning, inte ens en planerad powernap är att föredra. Tydligen var denna söndag ett undantag, somnade halv sittandes/ halv liggandes i soffan för någon timme sedan, gårdagen lär ha tagit mer än vad ögat anade.

Outfit



Ovesize skjorta - H&M
Jacka - Levno
Jeans - Nudie
Sjal - H&M
Skor - Fake convers


Bara min brors dag <3

Idag är jag stolt, Fällde fakstiskt en tår redan imorse när min bror vandrade utanför dörrarna. Idag tar min lillebror studenten och jag kunde inte vara mer stolt än idag, fyfan vad han har kämpat och med dom betygen han går ut med efter allt slit och släng att jobba in ett halvår har det verkligen lönat sig till slut. Fan va han är bra.
Älskar dig min bror <3

Kapooo

Nervöööööös, Nu kör vi..!

Min bror <3

Min bror är nog den sötaste ungen ibland fast han är hela 14år.
Idag sjung jag för hans flickvän och när jag nästan var klar med låten så säger han
- Amanda jag tror nog alla i våran familj är bra på något..
En tystnad.
- Ja, du är ju tillexempel bra på att sjunga, Jag på att spela, Viktor på att rita, Pappa på att jobba och sen måste jag ju bara säga att mamma är sju jävla bra på att städa.
Haha, fan vad vi kommer gå långt på våra talanger i våran familj..

Solen

Har legat ute och stekt i solen idag igen, bäst att passa på när solen skänker oss gratis värme, dessutom är mitt mål att vara pepparkaka innan sommaren är slut, det blir väll kanon bra eller vad tror ni?
Har även chabblat en hel del med kortleken men tro det eller ej så klarade jag 56 kort på 53 sekunder, det var ett sådant där ögonblick man aldrig vill ska ta slut, underbar glädje med andra ord, imorgon kör vi, håll hårt i pengarna för jag har tänkt att spela av er dom.

John blund

Nej nu ska jag lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt, sedan får det nog vara dags att invänta John Blund.

Gaaah, håll humöret uppe

Jag vill riva mig i håret, skrika rätt ut och bara ge upp. Jag har iof tjutit rakt ut men dom andra två har jag egentligen ingen större lust att utföra. Jag är för envis för att ge upp och mitt hår är det jag älskar mest.
Idag har jag väll likt som dom andra dagarna suttit ca 5 timmar med den här jäkla, nej jag mena gulliga kortleken i handen och bara delat, räknat kort, blandat och klockat mig själv.
Fast tiden är dubbelt så bra sen gårdagen och fast att chefen sa att det inte gjorde något om vi felade lite på 1 kort på 30sek så är jag iaf inte nöjd. Jag har ökat korten till 56st och med det menas att jag ska kunna räkna och plussa ihop detta på 56sek också och sen har vi ju det där med att blanda 6 lekar på ca 6-10sek på ett jävligt snyggt sätt också ett sätt som alla dealers över hela jorden får lära sig att göra. Ja ni sug på den här karamellen om ni kan, för mer kan jag inte avslöja eftersom jag har gått under ed för företaget, handen på hjärtat gott folk, handen på hjärtat!

Good luck

På fredag kan ni allt ge er på att det smäller i trakterna. På fredag kör jag mitt absolut första dealer pass för Casino Consulting AB. Ser verkligen fram emot det, Bara tänka posetivt så går det mesta. Blir att ligga i hård träning fram till fredag kl 22:10, sen är det bara att dela vare sig jag är redo eller ej. Wish me good luck.

Min skatt

Imorgon får min pärla nya skor, Ett par i märke som passar klädseln såklart. Om ni ännu inte fattat vem min pärla är så pratar jag såklart om min bil, min stora kärlek.

Kärlek <3

Jag kände hur hjärtat började bulta, kände mig så himla nervös, drog in lukten och klappade han mjukt, kände andetagen och började sakta men säkert slappna av för varje minut och sekund som gick. Tillslut satt jag där, någon meter upp i luften, på det bästa stället man egentligen kan sitta på, äntligen tillbaka på hästryggen. Att få känna den underbara känsla jag verkligen kände efter att ha klarat av att rida igen som om ingenting hade hänt för två år sedan var helt magiskt. Gud vad jag saknar allt med hästarna att göra. Tackar Elin Ekroos för att jag fick följa med ut på en skritt tur i lördags eftermiddag.

Final

Bra att jag kollar Finalen i djävuls rallyt idag när jag inte sett de tidigare racen. Men å andra sidan vem bryr sig? brukar inte sluten vara bäst ändå?

Falukalaset bitches


Nervös

Första utbildnings dagen på jobbet är nu avklarad. Var aningen nervös imorse när jag slog upp mina ögonlock, men nervositet är väll ändå lite överskattat så det gick vägen ändå, att bli nervös/vara nervös släpper lika snabbt som det kryper in under skinnet på en ändå.
Det var mycket att ta in under dagen, mycket att se och lära men det viktigaste var väll ändå att det var hur kul som helst. Var exakt som jag hade föreställt mig och jag känner mig verkligen lyckligt lottad att få testa på det här yrket också, att allt i mitt liv börjar falla på plats som pussel bitar tycker vi verkligen om.

Så himla lycklig

Jag fick jobbet, av hundra utvalda gick bara 10 vidare till interjuv och av dom 10 vart jag utvald, nu återstår bara en utbildning på 3dagar och efter det börjar jag jobba för Casino consulting AB. Jag är så himla lyckig just nu, livet kan inte bli mer underbart än vad det är för tillfället, känner mig som en strålande sol, allt börjar sakta men säkert falla på plats och jag ska verkligen passa på att njuta till 100% varje dag, på jobbet och på min fritid.

Outfit



Klänning - Frk
Skärp - Gbg shop
Smycken - Thomas Sabo


Spikmatta

Igår natt somnade jag på spikmattan min, vaknade upp två timmar senare i samma ställning och tydligen lika trött som innan, ett under att jag kom ihåg att dra bort spikmattan innan jag somnade igen denna gång bara.

Underbart

Det är så att solen har svept in över vårat vackra land och en annan som är ledig tillbringar den mesta tiden ute i solen och bara steker, så det ska vara, svensk sommar, stor sol, grillning och jordgubbar, just nu kan inte livet bli mer underbart.
Ja detta är min otroligt braiga ursäkt till min otroligt dåliga uppdatering här inne.

Slut

Nu är jag bra slut. Gått i två timmar, i skor som bärdes av djävulen him self och sedan barfota då smärtan av skorna var outbärligen omöjliga att gå i, finns det ens ett ord som heter outbärligen?