Firework

Nu har jag precis kommit hem från västanfors där jag har varit och hjälpt Elin att flytta och nu sitter jag framför min dumburk och lyssnar på låten som kommer spelas om och om igen under hela kvällen, Katy perry - Firework, den låten är så perfekt för en nyårs kväll med alkohol och dans. Ska snart iväg och käka på kina och sen blir det fixa upp sig från topp till tå och efter det blir det rööjja av med dom bästa, fira av 2010 och välkommna 2011. GOTT NYTT ÅR på er alla.

Besviken

Vart faktiskt lite besviken på victoria secret showen igår. Inte alls samma snygga och sexiga underkläder som det brukar vara. Dock var tjejerna tipp topp som vanligt, en vacker dag ska jag banne mig sitta där och se showen live, Jag bara ska.

Victoria secret fashion show

Nej nu inleder vi lite smått det kommande året med lite glitter och glamour med Victoria secret fashion show, Kanske blir aningen avundsjuk när jag ser den snyggaste kvninnan som vandrar på jorden men det är det värt, bara för att se lite snygga underkläder och lyssna på bra musik. Im right on it, bara 6 minuter kvar, spänningen är olidlig... Looove it.


Ensamheten

Nu sitter jag med tända ljus framför tvn i min ensamhet. Avskyr det, älskar när min plutt är hemma. Daniel är med andra ord borta på Match i Borlänge, hoppas det går bra för dom. Idag kommer han hem sent, matchen är väll klar runt 21:00 dom har bara spelat i ca 40min, segt för min del då jag redan har kollat på klockan tusen tals ggr idag och för varje gång jag kollar tänker jag att det kommer inte gå snabbare för att du stirrar ut din egna klocka Amanda.
Det är sällan jag har sådana här dagar nu förtiden dom dyker mest upp när daniel är borta på upptåg, så jag har väll han att tacka för att mina dagar annars rullar på som tusan. Med tanke på dagar som rullar på också så är det snart nytt år. 2011 närmar sig med snabba steg och det är lite läskigt faktiskt, att tiden bara går och man inte riktigt tänker på det, men men nytt år nya minnen och jag vet redan att kommande år garanterat kommer ryka lika snabbt förbi som detta då jag har så mycket att se framemot.

Bandy

Nu drar jag iväg till IP på Bandy. Västanfors möter Örebro, detta kommer bli en svår match men jag hoppas att det snöar utav bara fan, för då kan vi ha fördel på hemmaplan...

Sådär

Sådär, nu är jag tillbaka i blogg världen med lite uppdatering från julhelgen som har sin sista och underbara dag idag. Julen var fullkommligt underbar med mina nära och kära. Underbar mat och så mycket julklappar som jag fick i år har jag inte fått sen jag var liten, min önskan till tomten om en riktig jul från när jag var liten gick hem och tog en tio poängare. Mer om vad jag fick senare, nu delar jag med mig av bilder istället.

            


God Jul

Nu passar jag på och Önska alla er läsare en riktigt God Jul, för imorgon är det ingen elektionik som gäller för min del.
Här i lägenheten är nu granen uppställd så nu är det bara att klä den stackaren med allt smått och gott som går när Daniel kommer hem ikväll. Imorgon är schemat annars fullspäckat med Frukost och förmiddags mys hos Daniels mamma och familj och efter det far vi ut till min Familj på landet där vi sedan ska övernatta. Jag ser så himla mycket fram emot att vakna upp brevid min älskling imorgon och få pussa och önska han den bästa julen han kan få, förutom det ser jag såklart framemot, julmat, tända ljus, klappar under granen och en för övrigt trevlig dag med nära och kära. God Jul igen på er alla.


Fortsättning julgodis

Idag fortsätter jag med mitt julgodis bak, har ju endast bakat knäck hittills så en hel del återstår. Ska göra mina mint kulor och sega kolor och sen ska dom slås in imorgon i söta presentpåsar till mina och daniels föräldrar, Mums.


1h och 40min

1 timme och 40 minuter senare är jag klar med städningen av lägenheten. Det luktar och känns så himla fräscht efter att man har städat, det enda jag har kvar för dagen nu är lite tvätt som inte riktigt har hunnit torkat nere i tvätt stugan men det är iaf klart om 40 minuter förhoppningsvis. Nu ska jag kolla om det är nå bra på tv och sedan börja fundera på mat och på det jag och daniel ska göra imorgon som kan komma att förändra våra liv om dryga månaden eller runt maj. Spännande men läskigt..

2 dagar

Nu är det bara 2 dagar kvar till jul och sedan får man mumsa på gris rumpa.. Jag har precis anlänt från gymmet och städning står nu på dagens schema, tvätten är i fullgång sen kl 10 imorse så nu är det bara, disk, dammsugning, torkning av golv och möbler och skurning av toan kvar. Hurra nu är jag sysselsatt i minst 2 timmar iaf.

Det gick hem

Daim tårtan gick hem som vanligt hos släkten, inte för att skryta men det var ingen nyhet och sju jäklar vad gott det var. Nu är jag rundare om magen och funderar på att satsa på att vara julefar (jultomten) i år.. Dock ska jag gå några kilometer hem från Atlas inatt med Daniel så då hinner jag väll kanske göra av med allt, den som lever får se, inte sant?

Älskling <3


Daimtårta

Daimtårtan är nu så gott som klar åt min bror. Han önskade sig det så jag tog tag i det hela och gjorde en från skratch, det är han värd. Nu ska jag däremot ta och slita mig från datorn då jag redan hunnit förbrukat en timme här, dags att röra på fläsket lite, dagens röra på fläsket aktivitet blir lite playstation med dansmatta, känner för att slå lite rekord.

Grattis

Grattis till min söta lillebror som egentligen inte är så liten längre. Idag fyller han byxmyndig. Grattis på 15-års dagen

Inför

Nu sitter jag här och laddar inför kvällens alkoholtåg. 1 månad sedan jag festade sist så det kanske var på tiden igen? I vilket som inväntar jag min karl som förtillfället är iväg på Bandy match mot Kalix.
Daniel skulle inte stå idag, så då sket jag i att tillbrnga ca 2 tmmar ute i kylan, bättre att vara här hemma i värmen och bara ladda för kvällen på rätt sätt.
Ha en fortsatt trevlig lördag allihopa det vet jag att jag ska iaf.


Knäck

Igår när jag skulle uppdatera här inne på bloggen gick det inte. Kom upp en massa konstigt på startsidan, någon av er andra som råkade ut för det? Aja i vilket som kom jag in nu och jag tänkte passa på att skriva att jag har varit duktig och gjort över 60 knäck bitar nyss. Nu vankas det verkligen jul i stugan. Längtar med spänning till julafton som ett litet barn, Första julen tillsammans med Daniel så det kan väll knappast bli bättre?




Lucia

Idag är det Lucia, kan ni tänka er? och snart är det jul. Jag har inlätt morgonen och förmiddagen med en massa julmusik och julklapps inslagning. Jag och Daniel vart i stort sätt klara med alla julklapparna nere i Ullared så himla skönt, vi har ungefär 3 klappar kvar och dom ska vi försöka fixa innan onsdag, har jag tänkt iaf. Nu ska jag komma på dom sista julklapparna och plugga till min psykologi redovisning imorgon. Tata for now.

Efter 5 timmar

Efter snart fem vakna timmar är jag pigg och glad, men full energi efter en lagomt stor frukost, hade velat haft en större, menmen man kan ju inte få allt. Jag har tillbringat morgnen med stunt stars, barn program, julkalendern, vakna med the voice och handlat inför morgon dagen då vi åker ner till ullared. Längtar stort, handla julklappar och massa annat behövligt. Nu ska jag bege mig till gymmet för idag känner jag mig lite piggare i hjärnan, jag är helt enkelt en morgon människa. Tjingeling.


Trött

Jag är träningstrött. Förra veckan tränade jag bara 3 dagar och den här har jag endast varit ute och gått två gånger.. Vad är det som händer med min kropp? Allt är som en avstängd motor, vill inte sammarbeta, måste liksom ha någon som bogserar fram mig mot målen, allt är borta. Bara trött. SUCK!

5:00

Imorgon ringer klockan här hemma innan tuppen. 5:00 står alarmet på, dags att ställa om dygnet, jobbigt läge, så tidigt ska ingen människa behöva vara uppe, men men bara bita i det hårda äpplet, Nej inte det sura, det hårda äpplet, så det så.

Glömt bort

Jag har helt glömt bort bloggen dom senaste dagarna. Jag har så enormt mycket att göra under den här veckan så att komma ihåg eller att hinna skriva i bloggen är svårt. Jag jobbar som målare under veckan, har psykologi uppgift sista och den viktigaste uppgiften hittills som ska vara inlämnad senast tisdag, jag har träningar, jag kör och hämtar daniel vid jobbet då jag behöver bilen den här veckan, jag skulle behöva städa, på torsdag natt åker jag till ullared och är borta hela fredagen, på lördag har daniel borta match och sen är det söndag?. Mycket? Gaah hur ska jag hinna allt med min jävla träingsverk.?

3-1

Inkommen i värmen och lock för mitt ena öra, ska man ha lock i öronen kan man väll få det för båda eller? Aja skit samma, jag håller sakta men säkert på att tina upp till en normal människas temperatur. Västanfors vann med 3-1 så himla glad, äntligen en vinst det behövdes, synd bara att gustavsberg fick in ett mål (om den nu ens var inne) i 86 minuten, annars hade Daniel hållt nollan, det hade varit något det, skit samma han gjorde som vanligt sitt bästa och jag ska pussa och gratta han så mycket när han kommer hem att han tillslut kommer vilja bli av med mig illa kvickt. Älskar min plutt <3


Full fart

Har precis anlänt hem till soffan med en godispåse i handen efter en halvdag i hedemora med Elin. Följde med dit och kollade vart hon ska börja jobba som personligtränare, sååå himla avundsjuk. I vilket som ska jag snart klä på mig massa varma kläder och ge mig ut i kylan för att bli en istapp. Daniel har hemma match på IP och vad gör man inte för sin man? Så blir Bandy i dryga 2 timmar och sedan vet jag inte vart våran kväll slutar, vet bara att jag kommer tillbringa den med min bästa halva.


HATA

MOOORRRRR, för grannens jävla unge. Hatar ungjävlen som bara skriker och skirker. Vilka jävla föräldrar som bara låter det fortlöpa jämnt också, någon pli borde man väll ha, ungen är iaf lätt 2år. Krigsvrede här.

Grattis

Nu jag sjunga Hipp hipp hurra för idag är det min lilla mammas födelsedag, Älskar dig från djupet av mitt hjärta Mamma, du är den bästa mamman någon kan ha. Du får mitt hjärta att lysa, lilla mamma du är underbar <3.

Tomten kom tidigt i år

Tomten kom tidigt i år och istället för en stor och buffig ölmage kom det ett vältränat paket. Kär i tomten? JA! vem är inte det? Jag önskade mig iaf en riktig jul, ja ni vet en sån som man har när man är liten?




http://www.youtube.com/watch?v=L8XNpTxqqp0


Jag vill hoppa

Nu har jag kommit fram till att jag vill göra något som kommer göra mig livrädd, jag vill hoppa fallskräm. Nu ska inget stoppa mig, det här är verkligen mitt nästa mål, det här är något jag måste göra för min egna skull, allt eller inget, dags att börja spara nästa år.

Men blä

Daniel hade inte fixat en endaste julklapp till mig igår och sen huksflux vart han klar på en dag? Hur är detta möjligt? Fan jag som skulle vara klar och känna minst press, jag har nästan bokstavligt talat retat han för att jag ligger steget för och sen vart det inte så? Aja bränsle i baken Amanda.

1 december

Första december och kölden sätter in ännu hårdare. Tycker synd om dom så får vistas ute i detta vinterland förtillfället, en annan sitter inne ner kurad i soffan med en filt och med en mätt mage efter frukosten. Jag hade helt glömt bort att det var första december idag annars hade jag gått upp med tuppen bara för att kolla första programet med årets julkalender, jag bara måste veta hur det verkar varje år, dom senaste åren har man kanske sett dom två första avsnitten och sedan har man tröttnat pga "barnsligheten" Tacka vet jag greveholm och råttorna på skeppet. Idag får jag nöjja mig utan julkalendern för har ju såklart inte tid att titta ikväll heller, men första luckan från bandy kalendern ska jag öppna snart, wish me good luck, här kan det vinnas en liten slant iaf.