Fint väder

Lite bilder från veckan

  


Lördag

Igår var vi och åt hos daniel mamma först och efter det vart det en fika vid hembygds gården. Sen vidare ut till min familj för påskbord med mormor och morfar. Vart även en promenad ner till vattnet med lill Alvin.


Inflyttningsfest i råttboet

I fredags hade vi inflyttningsfest i råttboet. Dagen började med frukost och skratt med linnea och efter det fortsatte resan till västerås för shopping, dock gick shoppingen inge bra så det vart en smink kurs på make up store för att överraska min pojke lite, smink och jag har liksom inte gått så bra ihop förrut. Efter det vart det stressigt som fan, hämta alkohol åt Linnea, fixa oss, äta pizza med Daniel och sedan var festen i full gång. Min kära bror kom förbi, något som betydde mycket för mig. Ett sju jäkla drag. Tack alla som var med och gjode festen till ett minne.

      


Våååår

Så härligt med vår och vet ni vad? Snart är det sommar. Jippii!!!


All day out

Idag har jag varit ute och njutigt hela dagen i stort sätt. Var över till Linnea när Daniel for till jobbet och satt och stekte i solen med lite lemonade. Don lekte med vatten slangen så jag passade på att ta en del kort. Mysig dag, verkligen super. 10 tummar upp!


Hallå snabel

Haha idag fick jag och Linnea en annorlunda syn hemma hos mig. Jag visste att ljus smälte i solen, för det har dom gjort ett x-antal ggr för mig sen jag och daniel flyttade hit men inte visste jag att det skulle komma att se ut som en snabel någon dag. Haha hallå Snabel


8 påsar och massa till

Idag har jag varit ute i stort sätt hela dagen, haft fin besök av linnea och blivit helt utmattad av allt jag var lov att sysselsätta mig med, är inte van att ta det lugnt nu när man jobbat på max ett tag. VIP kväll på nya stället idag och det känns verkligen konstigt att sitta här hemma och inte vara där och springa runt, men nu är det som det är och jag får helt enkelt ta det. Hoppas alla härliga människor klarar kvällen bra och att morgon dagen tillkomma går utan komplikationer. Tillbaka till lövhögarna, fick ihop 8 påsar med skräp från gården, jävla snusk som bodde här förut. Krattat hela gården, rensat sten, klippt häcken, klippt rosorna och rensat rabbater. Sysselsatt javisst.

Avslut

Avslut känns jobbiga ibland, som när man lämnar något pga att det inte går som planerat. Att lämna arbetskamrater som fått en att le stort dom senaste dagarna, men livet går väll vidare trotts hårda vindar?
Ikväll ska jag ut och löpa för att möta upp daniel på hans jobb, jag känner att jag måste få springa av mig en hel del. Godnatt på er alla.

Nutid

Sitter här och kan inte låta bli att dra på smilebanden, jag känner mig lycklig för det jag har, för den jag är och för dom som omger mig. Att se allt det negativa gör inte saker bättre, att ångra något gör ingenting ogjort, trotts att man ibland vill det blir grubblandet bara värre för dig själv än det egentligen skulle behöva vara, men det glömmer vi bort ibland så därför vill jag passa på att hylla mig själv, den Amanda jag är, att jag är älskvärd precis för den jag är, att min sambo, min familj och mina vänner också precis som jag är värda allt guld i hela världen. Jag har fått mycket jag inte ens kunde drömma om för ett år sedan, jag har fått ny vänner kanske för livet vem vet, ute på max i hälla? Inget jag trodde från början men nu saknar man dom så att benen skakar, skämt o sido. Jag har en sju jäkla nära vän vid namn Linnea, som borde få pris utmärkelse för humor på hög nivå och dessutom har jag min Sambo min andra halva, han är hela mitt hjärta, därför jag blivit så bra som jag är nu.
Jag måste påminna mig om det här då kommande dagar blir en kamp för att överleva i verklighetens hårda värld. Jag älskar det jag har! Gör du?


Idag

Idag har dagen varit i fullgång sen kl 6:00 till kl 21:00. Jobb, besök från familjen och ett besök hos daniels mamma. Jag har helt enkelt inte hunnit med mig själv någonting, och nu sitter jag här och uppdaterar som en gnu, utan att ennu en gång ta hand om mig själv, falla i 1000 bitar, det är nog bra nära nu iaf, men det är bara bita ihop. Har ju trotts allt varit riktigt härligt vår väder idag.


Mys vid hamnen

I torsdags for jag och älskling ner till hamnen när jag slutade jobbet, vädret var perfekt för en liten stund av svaga briser, varma solstrålar och varma händer hand i hand.
Verkligen avkopplande, give it a try.

  


Mat?

Mat eller bara majonäs? Min Sambo har nog inte riktigt fattat det där med att tillbehören inte ska vara med än varorna. Haha sötnöt!


Strö uppdateringar med snabba mellanrum

Det blir en hel del uppdateringar på rad nu såhär på kvällskvisten när jag för en gångs skull känner för att uppdatera en massa ur mitt liv.
Först kommer lite bilder från när jag och min kära vän linnea var ute med Don i solskenet när snön fortfarande låg kvar, btw så hiiimla skönt att den äntligen svept iväg under jorden.